Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και η αλήθεια είναι πως όσο το επεξεργαζόμαστε, θα ήταν πολύ ωραίο να υπάρχει σπίθα και φωτιά στην περίπτωση του Brad Pitt και της Emily Ratajkowski.

Σε μια περίοδο που η Emily έχει κινήσει διαδικασίες διαζυγίου από τον σύζυγό της, μετά την κατά συρροήν απιστία, και παρά την προσπάθεια του για να τα βρουν, το μοντέλο και ο ηθοποιός φαίνεται να έχουν αναπτύξει μια επαφή, χωρίς βέβαια να υπάρχουν απτές αποδείξεις πως αυτή υπερβαίνει το φιλικό ή το τυπικό.

Τα τελευταία 24ωρα πάντως έχει ξεκινήσει μια έντονη φημολογία η οποία υποστηρίζεται κι από το ότι μαρτυρίες αναφέρουν πως ο Brad Pitt και η Ratajkowski βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη, έφαγαν μαζί σε εστιατόριο και στο τέλος εξήλθαν πιασμένοι χέρι-χέρι και περπάτησαν για μια απόσταση. Οι δυο τους μάλιστα έφαγαν σε πριβέ χώρο του γαλλικού εστιατορίου και πέρασαν αρκετές ώρες εκεί. Στο thread που ξεκίνησε τη φημολογία στο social media DeuxMoi, υπήρξε και update για κοινή τους παρουσία στο Pearl Oyster Bar.

Αν και το προηγούμενο διάστημα είχαν συνδέσει τη Ratajkowski με τον παρουσιαστή και κωμικό Trevor Noah, αυτό αποδείχτηκε άκυρο και την 11η Αυγούστου εμφανίστηκε για πρώτη φορά μια φημολογία για επαφές της με τον Brad Pitt που είχε μόλις ολοκληρώσει το press tour για το Bullet Train και βρισκόταν στη Νέα Υόρκη εξαιτίας αυτού.

Η Emily Ratajkowski φροντίζει το τελευταίο διάστημα να ξεκαθαρίζει πως ο μόνος άντρας που θέλει να έχει μαζί της, είναι ο γιος της και δεν ψήνεται τόσο σύντομα να μπει σε μια διαδικασία να εμπιστευτεί ξανά κάποιον. Ιδίως από τη στιγμή που ο Sebastian Bear-McClard ήταν 4 χρόνια άντρας της και άλλα 2 χρόνια σύντροφός της και τελικά την κατακεράτωσε.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Angelina Jolie: Εκείνη βρισκόταν πίσω από την ανώνυμη καταγγελία στο FBI κατά του Pitt

Amber Heard: Της έκαναν πρόταση να παίξει σε ταινία πορνό – Μυθική η αμοιβή που της πρότειναν

Anne Heche: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση ως αιτία θανάτου