Ζευγάρι φαίνεται πως είναι η Κάιλι Τζένερ και ο Τίμοθι Σαλαμέ. Εδώ και λίγο διάστημα υπήρξε έντονη φημολογία ότι η επιχειρηματίας και ο ηθοποιός είναι μαζί.

Οι φήμες αυτές επιβεβαιώθηκαν καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης, το αυτοκίνητο της διάσημης τηλεπερσόνας εθεάθη έξω από την έπαυλη του ηθοποιού στο Μπέβερλι Χιλς.

Το ΤΜΖ μάλιστα, κατάφερε να εξασφαλίσει φωτογραφίες, με το όχημα παρκαρισμένο σε κοινή θέα, έξω από την κατοικία του Σαλαμέ.

Το TMZ, στο δημοσίευμά του αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η Kylie δεν επισκεπτόταν ούτε τα αξιοθέατα… τώρα το αυτοκίνητό της -ένα μαύρο SUV Range Rover- βγήκε από το σπίτι της και την οδήγησε κατευθείαν στον Σαλαμέ… με άλλα λόγια, ήξερε ακριβώς πού πήγαινε».

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής, κανείς τους δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, ωστόσο το κοινό τους στα social media έχει ήδη πειστεί για το ειδύλλιό τους.

Ο δημοφιλής λογαριασμός «Deuxmoi» στο Instagram, ο οποίος συχνά δημοσιεύει αποκλειστικές ειδήσεις σχετικά με επώνυμα πρόσωπα, ισχυρίστηκε ότι πολλές πηγές του επιβεβαίωσαν ότι η Κάιλι Τζένερ βγαίνει αυτό το διάστημα με τον ηθοποιό.

Σε stories που ανάρτησε ο εν λόγω λογαριασμός, αναφέρει πως το φημολογούμενο ζευγάρι βγαίνει από τον Ιανουάριο, μετά την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.