Εδώ και λίγους μήνες, η Κάιλι Τζένερ και ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχουν έρθει πολύ κοντά, κρατώντας το ειδύλλιο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όχι όμως και από τους παπαράτσι, οι οποίοι καραδοκούν για μία κοινή φωτογραφία. 

Μπορεί να μην έχουν αυτή τη λήψη, έχουν όμως την Κάιλι Τζένερ να φτάνει στο σπίτι του Τιμοτέ, στο Beverly Hills. Η 25χρονη έκανε πρώτα τις αγορές της, φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι και ένα τζιν, πριν πάει στο σπίτι του πρωταγωνιστή του Dune.

Η Κάιλι Τζένερ οδηγούσε το Mercedes Maybach 600 της αξίας 200.000 δολαρίων, ενώ συνοδευόταν από την ομάδα ασφαλείας της. 

Το ειδύλλιο της Κάιλι Τζένερ και του Τιμοτέ Σαλαμέ ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο και όπως όλα δείχνουν συνεχίζεται κανονικά. Οι πηγές από το στενό τους περιβάλλον διέψευσαν τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, ωστόσο όλοι αναμένουν μια κοινή δημόσια εμφάνιση. 

Κάιλι Τζένερ

Η πρώτη γνωριμία τους έγινε στο το fashion show του Jean-Paul Gaultier, τον Ιανουάριο, ωστόσο τον Απρίλιο πυροδοτήθηκαν οι φήμες πως συμβαίνει κάτι μεταξύ τους, όταν το Range Rover της Κάιλι Τζένερ εθεάθη στο σπίτι του Τιμοτέ. 

Κάιλι Τζένερ

Τον ίδιο μήνα, πηγή ανέφερε στο People, πως οι δυο τους κάνουν παρέα και γνωρίζει ο ένας τον άλλον, αλλά δεν τρέχει κάτι σοβαρό. «Η Κάιλι διασκεδάζει. Μετά από χρόνια με τον Τράβις Σκοτ, απλά τώρα θέλει να βγαίνει ραντεβού χωρίς καμία πίεση», είπε χαρακτηριστικά. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Τιμοτέ Σαλαμέ είναι διαφορετικός από τον πρώην σύζυγο της Κάιλι Τζένερ, επομένως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό το απρόσμενο ειδύλλιο.