Κάιλι Τζένερ και Τιμοτέ Σαλαμέ είναι από τα ζευγάρια που δεν περιμέναμε. Οι δυο τους ζουν, πάντως, τον έρωτά τους, αλλά δεν έχουν βάλει ταμπέλα. Ο πρωταγωνιστής του Dune και η επιχειρηματίας, σύμφωνα βρίσκονται μεταξύ τους, αλλά αυτο που έχουν δεν είναι σοβαρό.

Αυτό τουλάχιστον είπε μια πηγή στο outlet, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η Κάιλι απολαμβάνει τα ραντεβού μαζί του, αλλά ο κύριος στόχος της είναι να είναι μαμά». 

Οι φήμες για τη σχέση τους επιβεβαιώθηκαν όταν το αυτοκίνητο της διάσημης τηλεπερσόνας εθεάθη έξω από την έπαυλη του Σαλαμέ στο Μπέβερλι Χιλς. Το ΤΜΖ μάλιστα, κατάφερε να εξασφαλίσει φωτογραφίες, με το όχημα παρκαρισμένο σε κοινή θέα, έξω από την κατοικία του Σαλαμέ.

Το TMZ, στο δημοσίευμά του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η Κάιλι δεν επισκεπτόταν ούτε τα αξιοθέατα… τώρα το αυτοκίνητό της -ένα μαύρο SUV Range Rover- βγήκε από το σπίτι της και την οδήγησε κατευθείαν στον Σαλαμέ… με άλλα λόγια, ήξερε ακριβώς πού πήγαινε».

Τζένερ: «Νιώθει καλά γιατί είναι διαφορετικά από τις προηγούμενες σχέσεις της»

Υπενθυμίζεται πως η Κάιλι Τζένερ χώρισε από τον Τράβις Σκοτ τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ το ειδύλλιο με τον Τιμοτέ Σαλαμέ ξεκίνησε τον Ιανουάριο, στην επίδειξη μόδας του Jean-Paul Gaultier.

Τον περασμένο μήνα, το Us Weekly ανέφερε πως οι δυο τους έχουν καθημερινή επικοινωνία, ενώ πρόσθεσε από πηγή: «Έχουν μια πολύ διασκεδαστική και ερωτική ανταλλαγή μεταξύ τους και κάνει την Κάιλι να χαμογελά».

Από την άλλη, μία ακόμη πηγή αποκάλυψε στο Entertainment Tonight πως η σχέση τους δεν είναι σοβαρή και πρόσθεσε: «Η Κάιλι απολαμβάνει την παρέα του, είναι διασκεδαστικό για εκείνη γιατί αισθάνεται πολύ διαφορετικά από τις προηγούμενες σχέσεις της».