Κάθε πόρτα πιθανής επανασύνδεσης με την Έυη Βατίδου έκλεισε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εξήγησε ότι το τελευταίο διάστημα έχει έρθει σε δύσκολη θέση.

Οι δυο τους απέκτησαν ξανά στενότερες επαφές με αφορμή τη νομική περιπέτεια της Εύης Βατίδου και το επεισόδιο στη Γλυφάδα και την υπεράσπισή της από τον Αλέξη Κούγια. Το πρώην μοντέλο συντηρεί το τελευταίο διάστημα με δημόσιες τοποθετήσεις το θέμα μιας πιθανής επανασύνδεσης, κάτι όμως που φαίνεται ότι δεν αρέσει στον έμπειρο ποινικολόγο.

«Θα παρακαλούσα την πρώην σύζυγό μου και μητέρα των παιδιών μας να μην ξεκινήσουμε έναν κύκλο και να μπει η προσωπική μου στο κάδρο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει επανασύνδεση. Εδώ και αρκετά χρόνια έχω μια προσωπική σχέση με μια εξαιρετική προσωπικότητα και όλες αυτές οι δηλώσεις της πρώην συζύγου μου δημιουργούν προβλήματα γιατί κάποιος νομίζει ότι συμμετέχω και εγώ σε αυτόν τον τρόπο σκέψης», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Δεν απάντησα στην δήλωση της Εύης Βατίδου, όταν είπε πως δεν εγκρίνει τη σύντροφό μου. Ο Αλέξης Κούγιας σαν προσωπικότητα δεν θα επέστρεφε ποτέ σε μια σχέση που αλλοίωσε τον χαρακτήρα του. Έχω κάνει μόνο καλό στην Εύη Βατίδου. Πρέπει να το ξεκόψουμε αυτό το θέμα και θα την παρακαλούσα να μην χρησιμοποιεί το όνομά μου για τέτοια θέματα.

Η γυναίκα που υπάρχει στη ζωή μου είναι υψηλού επιπέδου, έχουμε μια φυσιολογική σχέση σε όλα τα επίπεδα, δεν ασχολείται με αυτά. Αυτή η κοπέλα στάθηκε δίπλα μου σε πολύ δύσκολες στιγμές», συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας.