Ιδιαίτερα ομιλητική ήταν η Εύη Βατίδου στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το τροχαίο στη Γλυφάδα, μιλώντας για την σχέση της με τον πρώην σύζυγό της από την στιγμή που ανέλαβε την υπεράσπισή της για την υπόθεση.

Ο γνωστός ποινικολόγος ανέλαβε την υπεράσπιση της πρώην συζύγου του, η οποία συνελήφθη έπειτα από καταγγελία μοτοσικλετιστή ότι τον εμβόλισε με το ΙΧ της και κατόπιν αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους, με την ίδια να τον ευχαριστεί δημόσια.

Η Εύη Βατίδου ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών αν με την υπόθεση αυτή η ίδια και ο πρώην σύζυγός της ήρθαν πιο κοντά σε μία επανασύνδεση, με την ίδια να αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι μιλούν 3-4 φορές την ημέρα, και ότι αυτό το θεωρεί κατά κάποιο τρόπο ως «επανασύνδεση».

Εύη Βατίδου: Χάρηκαν τα παιδιά που ο Αλέξης έδειξε ενδιαφέρον για εμένα

Ο νόμος θα δείξει, θα προχωρήσει. Όταν έγινε το περιστατικό δεν υπήρχε σκέψη, του είπα “ποιος είσαι εσύ;”. Μετά σκέφτηκα μήπως μου την είχαν ψιλο-στημένη», ανέφερε αρχικά η Εύη Βατίδου, αναφορικά με τον πρόσφατο περιστατικό στη Γλυφάδα.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι ο Αλέξης Κούγιας ήταν στο πλευρό μου. Έχει αναλάβει τα νομικά θέματα. Του έχω πάρα πολλή εμπιστοσύνη σε αυτό το κομμάτι, δεν το συζητώ. Θα μου έκανε εντύπωση αν δεν ήταν δίπλα μου.

Ήξερα ότι θα με βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι, δεν είχα αμφιβολία, καμία. Το θεωρούσα αυτονόητο και βγήκα και σωστή», συνέχισε η ίδια σε δηλώσεις της που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Happy Day».

«Με όλη αυτή την ιστορία έχουμε έρθει σε επικοινωνία με τον Αλέξη, έδειξε ενδιαφέρον για εμένα.

Χάρηκαν και τα παιδιά που έδειξε ενδιαφέρον για εμένα. Δεν με γοητεύει, με ευχαριστεί. Με κάνει να αισθάνομαι ότι με υποστηρίζει, ότι με στήριξε.

Επανασύνδεση το θεωρώ κατά κάποιο τρόπο, με την έννοια του ότι μιλάμε 3-4 φορές τη μέρα. Αυτά του αρέσει να συζητάμε. Λίγο τον έχω ζαλίσει αυτές τις μέρες, είναι η αλήθεια και ξέρω ότι εργάζεται πάρα πολύ», πρόσθεσε η Εύη Βατίδου.