Η κόντρα των τράπερς Light και Lamanif οδηγήθηκε στα Δικαστήρια, μετά από την διαρροή ενός ροζ βίντεο του δεύτερου με την 30χρονη με την οποία διατηρούσε σχέση. Από την μια ο Light υποστηρίζει ότι ο Lamanif τον απειλούσε και πως η 30χρονη διέρρευσε το βίντεο, κάτι που η ίδια αρνείται.

O Light χαρακτήρισε ανούσιες τις κατηγορίες σε βάρος του περί παραβίασης προσωπικών δεδομένων και απορρήτου, τονίζοντας πως ουδέποτε θα προέβαινε σε μία τέτοια πράξη. «Αγνοώ με ποια συλλογιστική και με ποια στοιχεία οδηγήθηκε στην πεποίθηση ότι εγώ ήμουν αυτός που διέρρευσε το βίντεο. Δεν είχα καμία σχέση με την καταγραφή του βίντεο, την αποθήκευσή του ή την παράνομη ανάρτησή του» αναφέρει στις έγγραφες εξηγήσεις του ο Light, σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews.

Στην συνέχεια κατηγορεί την 30χρονη για την διαρροή, υποστηρίζοντας ότι εκείνη τον ενημέρωσε για την ύπαρξή του. «Με δική της πρωτοβουλία μού παρέδωσε το βίντεο στο οποίο η ίδια συμμετείχε, γύρισαν από κοινού με τον Μανιφάβα (σ.σ.: Lamanif). Σύμφωνα με τον Light, η 30χρονη «αποθήκευσε το βίντεο στον σκληρό της δίσκο και το διέρρευσε λόγω της απογοήτευσής της για την απόσταση που είχε πάρει ο Μανιφάβας από αυτήν».

«Την πίεσα να έρθει να μου πει κάτι για το οποίο δεν θα μπορούσα να γνωρίζω; Την πίεσα να μου δώσει το εν λόγω υλικό, όταν η ίδια επιλέγει σε ιδιωτική μας συνομιλία να το χαρακτηρίσει ως “φιλέτο”;» αποκαλύπτει στην συνέχεια, ενώ αναφέρει ότι δεχόταν απειλές για τη ζωή του από τον Lamanif.

Όπως υποστηρίζει, η κόντρα μεταξύ τους ξεκίνησε όταν έληξε η επαγγελματική τους συνεργασία, καθώς τον είχε ορίσει δοκιμαστικά «συνεργάτη» του για λιγότερο από τέσσερις μήνες. Ο Lamanif φέρεται να αντέδρασε, με αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με τον Light, να αναγκάζεται να διευρύνει τα καθήκοντά του. Τελικά, έληξε την συνεργασία, καθώς ο Lamanif του ζήτησε τριπλάσιο ποσό από αυτό που είχαν συμφωνήσει.

«Αναρτούσε ότι θα με βρει με μπράβους και ότι θα με μαχαιρώσει. “Το μαχαίρι δεν συγχωρεί”, όπως δημοσίως διατεινόταν εναντίον μου, μη διστάζοντας να αναφέρει επανειλημμένα ότι με αυτό θα με μαχαίρωνε», όπως αναφέρει η RealNews.