Ο Light έδωσε τη δική του απάντηση στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος στη χθεσινή εκπομπή «Super Κατερίνα» άσκησε σκληρή κριτική στον τράπερ και κριτή του Fame Story. Αφορμή στάθηκε ο χαρακτηρισμός του σε ρεμπέτικο τραγούδι, που το σχολίασε ως «απολίθωμα».

Λίγες ώρες αργότερα, ο Light μέσω του προσωπικού του καναλιού στο Instagram, σχολίασε τις δηλώσεις με ηχητικό απόσπασμα, ευχαριστώντας μάλιστα και τους followers του που τον στήριξαν σε αυτή τη κόντρα.

Έτσι, ακούγεται να λέει ο Light: «Πρέπει να εξαφανιστώ λίγο καιρό από τα δρώμενα, έχω beef με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Έχει μαζέψει ομάδα εκεί την Super Κατερίνα και όλα τα…. τυπάκια εκεί του πάνελ και κάτι φίλους του από το ΚΑΠΗ και θα έρθουν με τα πι και τις μαγκούρες στο επόμενό μου live. Έχω ενημερωθεί, να ξέρετε, αν εξαφανιστώ θα είναι γι’ αυτό».

@trapindustry.gr #nerogreco #antreasmikroutsikos #trapindustry #greektv #greektiktok #tv #tileorasi ♬ πρωτότυπος ήχος – TRAP INDUSTRY

Το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου κατά του Light

Η κριτική που έδωσε ο τράπερ κατά τη διάρκεια του Fame Story, σε διαγωνιζόμενη που ερμήνευσε το «Ντερμπεντέρισα» των Μάρκου Βαμβακάρη, Βασίλη Τσιτσάνη και Στέλλας Χασκίλ, ήταν να χαρακτηρίσει το τραγούδι «απολίθωμα», αλλά και να προσθέσει στη συνέχεια: «Την άλλη φορά να τη βάλουμε να πει ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο. Είναι 2023, αδερφέ, δεν μπορούσαμε να βάλουμε πιο random τραγούδι. Δεν ξέρω καν τι σημαίνει “Ντερμπεντέρισσα”. Το 2023 ποιος τραγουδάει αυτό το τραγούδι;».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ακούγοντας αυτά τα λόγια, είπε μέσω της εκπομπής: «Κανένα σχόλιο δικό μου. Όταν το είδα το βράδυ της Παρασκευής και τώρα, κάθομαι στη θέση μου γιατί φαίνεται ότι είμαι πολύ ζεν τύπος. Όταν ασκώ κριτική πολύ καλοπροαίρετα και στογγυλεμένα γιατί αν ανοίξω το στόμα μου έχω ποταμούς να βγάλω, πολλοί λένε δεν πήγε στην εκπομπή και τους κρατάει μούτρα…

Να σας πω κάτι; Όταν πρωτομίλησα με πήραν άνθρωποι από την ίδια την εταιρεία και μου είπαν να αγιάσει το στόμα σου. Εδώ είναι στραβό όλο το σύστημα… Ο Αντώνης Ρέμος που μένει εκεί είναι ψύχραιμος; Ο Γιώργος Θεοφάνους που μπήκε μέσα είναι ψύχραιμος; Οι μουσικοί είναι ψύχραιμοι;», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και στη συνέχεια βγήκε εκτός εαυτού…

«Αυτό το πράγμα είναι ανιστόρητο, είναι ανήθικο, είναι άμουσο, είναι άστα να πάνε στο διά…ο! Δεν μπορεί ο Light να μας πει τι είναι ο Χατζηδάκις, τι είναι ο Θεοδωράκης, τι είναι ο Ξαρχάκος, τι είναι ο Μαρκόπουλος, τι είναι ο αδελφός μου! Θα έρθει ο Light να μου λέει αν είναι boring; Ο ανύπαρκτος! Ο άσχετος! Μα θα τρελαθούμε!

Και αυτό να το έχουμε ως επιτροπή ενός talent show που έχει και την ψευδαίσθηση ότι είναι ακαδημία; Ακαδημία τίνος; Της ροχάλας Εξαρχείων του Light; Δεν με κατουρ… τώρα! Δεν είπα γνώμη, απλά είμαι έξαλλος. Τι θα μείνει από αυτό το παιδί μετά από 5 χρόνια που θα περάσει η μπογιά του και δεν θα μπορεί να δέρνει τους συναδέλφους του;».