Ήταν να μη γίνει η αρχή της διαμάχης και διασταυρώσουν για πρώτη φορά τα ξίφη τους ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Light… Πλέον δεν υπάρχει φρένο, με τον έναν να επιδίδεται σε σκληρές επιθέσεις στον άλλο με βαρείς χαρακτηρισμούς.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής Super Κατερίνα προβλήθηκαν δηλώσεις του Light με τις οποίες ο δημοφιλής τράπερ πρόσβαλλε τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ο Light είπε μεταξύ άλλων ότι ο Μικρούτσικος είναι «150 χρονών μούμια» από αυτές που «έφεραν την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση» και τον προέτρεψε να συνταξιοδοτηθεί.

Και κάπου εκεί εξερράγη ο επίσης δημοφιλής μουσικός…

«Χυδαίος υβριστής, δεν απολογείσαι σε έναν χυδαίο υβριστή. Με ενδιαφέρει τι λέει γιατί έχει δημόσιο λόγο. Είναι άλλο θέμα… Όμως, στη χυδαιότητα δεν απολογούμαστε. Αυτά που είπα για τα πιστόλια και τα ναρκωτικά, δεν σημαίνει ότι μπαίνω σε μια δικογραφία, υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Τον είδαμε όμως να ξυλοφορτώνεται… Δεν μου ήρθε η μουσική στον νου, μου ήρθαν σφαλιάρες και παραβατική συμπεριφορά», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε:

«Με αυτό το άσχετο, ανίδεο, θρασύτατο τυπάκι δεν υπάρχει επίπεδο που να μας ορίζει και τους δύο. Λέει τις αηδίες του, οι οποίες δεν με απασχολούν… Μάθε γράμματα, αγράμματε».