Το… beef Μικρούτσικου – Light άναψε φωτιές ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καινούργιου…

Όλα ξεκίνησαν όταν η Φαίη Σκορδά πήρε θέση σήμερα για τον χαμό που έγινε στη «Super Κατερίνα» με τις δηλώσεις του Light και την απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ χαρακτήρισε προσβλητικό αυτό που έγινε και συμπλήρωσε ότι ξεπεράστηκαν τα όρια από την πλευρά της εκπομπής.

«Προφανώς και καλά κάνουν, γιατί πάνε και καλά στα νούμερα. Έχουν αυτή τη συγκεκριμένη θεματολογία που γίνεται και προσωποκεντρική, με διαμάχες δικές τους… Αυτή είναι η φύση της εκπομπής, καλά κάνουν, δεν θα την κρίνει κάποιος, ο κόσμος κρίνει και εν τέλει βλέπει ή δεν βλέπει κάτι», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά είπε στη συνέχεια: «Απλά, η συγκεκριμένη στιγμή, τα συγκεκριμένα λόγια από τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν υπερβολικά.

Είναι σαν να υπάρχει μια γραμμή, υπερέβησαν τα όρια και δεν είναι μόνο το τηλεοπτικό, μετά υπάρχει κι ένας σεβασμός σε έναν άνθρωπο που κάθεται εκεί στην παρέα. Δεν τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι».

Κλείνοντας, η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Βλέποντας το, ανθρώπινα, επαγγελματικά, από σεβασμό και μόνο σε αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι ωραίο, είναι προσβλητικό».

Ξεσπάθωσε η Κατερίνα Καινούργιου: «Εμείς κάνουμε επιτυχία χωρίς κανένα γάμο»

Πρωτοφανές ήταν το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για την Φαίη Σκορδά! Οι κριτικές που δέχτηκε η Super Κατερίνα σχετικά με τον χειρισμό της κόντρας του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον Ligth από την εκπομπή Fay’s Time, στάθηκε αφορμή να ακουστούν πολύ σκληρά λόγια στον αέρα του Alpha.

Μετά από το σχόλιο που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και είπε έξαλλη:

«Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ και η εκπομπή και οι συνεργάτες μου πάνω. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα!

Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε εξευτελίζουν. Η εκπομπή σε εξευτελίζει; Το είπε η Φαίη»!

«Κόψτε μόνο Σκορδά. Δεν πειράζει. Πρόμο τους κάνουμε, 5% κάνουνε, θα τους το ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια.

Ενοχλεί κάποιες εκπομπές όταν εγώ και η ομάδα μου έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός κι έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία με σκληρή δουλειά. Χωρίς κανέναν γάμο, χωρίς καμία συνεργασία περίεργη, χωρίς κανέναν εξευτελισμό.

Παίξτε αυτό που λέει η Σκορδά, δεν πειράζει, θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα», είπε έξω φρενών η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου, μετά τις διαφημίσεις, επέστρεψε εμφανώς πιο ήρεμη από την ένταση των προηγούμενων στιγμών, και απευθυνόμενη στους τηλεθεατές είπε: «Συγγνώμη που με είδατε λίγο έτσι τσιτωμένη, δεν υπήρχε λόγος.

Εγώ είμαι ο εαυτός μου, και συγγνώμη θα ζητήσω και θα κλάψω και θα βγάλω και έντασή μου. Απλά επειδή έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά, δεν δέχομαι τέτοιες κατηγορίες για μένα και τους συνεργάτες μου.

Επειδή υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή τη δουλειά που ξεκίνησαν από το μηδέν, ρεπόρτερ στο δρόμο, να τους ειρωνεύονται και να λένε “έλα μωρέ που θα μας περάσει η Καινούργιου”… Επειδή στη ζωή τους ήρθαν πιο εύκολα κάποια πράγματα καλώς ή κακώς, έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι.

Όλο αυτό που χτυπάνε μια εκπομπή που πάει καλά και μια παρουσιάστρια που τους ενοχλεί γιατί υπάρχει, δεν μπορώ να το καταλάβω».

Η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε επίσης για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είναι τιμή μου που έχω τον Ανδρέα Μικρούτσικο μαζί μου και την έμπρακτη αγάπη μου και το σεβασμό μου του τα δείχνω καθημερινά, κι εγώ και οι συνεργάτες μου. Αλλιώς δεν θα ήταν εδώ».

Και άλλα «καρφιά» κατά της Φαίης

Στη συνέχεια επανήλθε στο θέμα και μετά την τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και προειδοποίησε δημόσια τη Φαίη Σκορδά.

«Δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά σε καμία εκπομπή και καμία παρουσιάστρια να σηκώσει το δάχτυλο και να πει σε μένα ότι δεν σέβομαι τους συνεργάτες μου.

Εμένα, που οι συνεργάτες μου είναι ίδιοι, δεν τους αλλάζω κάθε χρόνο για να σώσω τον ποπό μου.

Πραγματικά, να βγει ένας να πει αν έχω φερθεί άσχημα σε συνεργάτη μου. Όντως ο κόσμος επιλέγει ποιον θα δει και ποιον όχι. Και κάτι τελευταίο.

Αν ποτέ στη δικιά μας εκπομπή ή σε εμένα, είχε έρθει καλεσμένος ο κ. Γαρδέλης και είχε εξισώσει την ομοφυλοφιλία με την κτηνοβασία, δεν θα έβγαινα μετά από break και θα συνέχιζα να έχω τον ίδιο καλεσμένο.

Το έχω αποδείξει σε δικηγόρους, σε Μπέους κι αυτά… Το τηλέφωνο κλείνει και ο καλεσμένος φεύγει. Γιατί για μένα αυτό είναι σεβασμός», είπε η παρουσιάστρια του Alpha.

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είμαι με τη Φαίη Σκορδά που λέει ότι δεν μασάω και ότι λέω τη γνώμη μου»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε την απάντησή του για την κόντρα του με τον Light, με αφορμή τα σχόλια που ειπώθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

«Έχω κουραστεί να ανοίγω το google και να έρχεται η φάτσα μου με τον Light μπροστά. Δε μπορώ άλλο να τα διαβάζω. Ξέρω τι έχω απαντήσει, ξέρω τι έχει παιχτεί. Δυο τρεις σημαντικοί άνθρωποι που τους σέβομαι και τους εκτιμώ έχουν τοποθετηθεί. Όπως ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Η Φαίη ήταν η πιο εύστοχη όλων και ετέθη θέμα αν είμαι ενημερωμένος ή όχι. Είπε η Φαίη “έχετε τον Ανδρέα για άνθρωπο που θα πει να μην παιχτεί το θέμα;”. Αυτό λέγεται Ανδρέας. Συγγνώμη που περιαυτολογώ», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε:

«Βγήκαν δυο τρεις και είπαν ότι ξεφτιλίζομαι. Δεν ξεφτιλίζομαι παλικάρια. Ο κάθε αδαής, ο κάθε τυχαίος για μένα…

Με αυτό το επίπεδο συζητάω και έχω αποδείξει στην τηλεόραση ότι με αυτό το επίπεδο συνομιλώ στο τηλεοπτικό κοινό.

Αν σε αυτό το θέμα που προσπάθησα να επιχειρηματολογήσω, απέναντι σε αυτό το παλικάρι εντός και εκτός εισαγωγικών που βγήκε να πει για ηλικιακούς ρατσισμούς, για “πι”, για ανυπαρξία, για τον στιχουργό αδελφό μου που είναι σημαντικός ενώ ο Ανδρέας είναι ένας ριαλιτάς της κακιάς ώρας…

Κουράζεστε να με βλέπετε στο διαδίκτυο που δεν το παρακολουθώ, δεν το δημιουργώ εγώ και συνεχώς κούρασα τον εαυτό μου να βλέπω τη φάτσα μου… Αν αυτό τον άνθρωπο, (ο Light) τον θεωρεί ανύπαρκτο που ζει στη σκιά του στιχουργού αδελφού του…

Απέναντι σε αυτά τα πράγματα, εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα απαντήσω… Εξευτελίζεται με την ανυπαρξία επιχειρημάτων. Άρα είμαι με τη Φαίη Σκορδά που λέει ότι δεν μασάω και ότι λέω τη γνώμη μου».