Αποκάλυψη που θα μπορούσε κάποιος να την χαρακτηρίσει αποστομωτική, έκανε η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια Λίλι Άλεν μιλώντας στο podcast Life’s A Beach του Άλαν Καρ. Η 38χρονη, που τα τελευταία χρόνια έχει παντρευτεί τον ηθοποιό Ντέιβιντ Χάρμπουρ, ανέφερε πως έκανε για πρώτη φορά σεξ στη ζωή της σε ηλικία μόλις 12 με έναν Βραζιλιάνο σε ένα ξενοδοχείο.

Όπως περιγράφει η Λίλι Άλεν, θυμάται να έχει χαθεί από τους γονείς της σε οικογενειακές διακοπές και ο μπαμπάς της Κιθ με τον αδερφό της Άλφι, τον ηθοποιό που έκανε τον Θίον Γκρεϊτζόι στο Game of Thrones, να έχουν ανησυχήσει τόσο ώστε να καλούν την αστυνομία.

Όσο αυτοί ανησυχούσαν, εκείνη βρισκόταν με τον Φερνάντο. «Έχασα την παρθενιά μου έναν τύπο που τον έλεγαν Φερνάντο, στη Βραζιλία. Ήμουν 12 ετών, όχι αστειεύομαι», είπε αρχικά, σε μια προσπάθεια να πάρει πίσω αυτό που είπε, αλλά ήταν πια αρκετά αργά.

«Οι γονείς μου πίστεψαν ότι εξαφανίστηκα. Εγώ είχα πάει στο δωμάτιό του και ήμασταν σε διακοπές με τον μπαμπά και τον αδερφό μου και προφανώς δεν είχα επιστρέψει. Κοιμήθηκα εκεί και γύρισα το επόμενο πρωί για να τους δω να έχουν φρικάρει για το πού ήμουν. Υπήρχε αστυνομία σε όλο το ξενοδοχείο. Είχαν αρχίσει να χτενίζουν την παραλία και είχαν στα χέρια τους μπλουζάκια μου και ρωτούσαν αν τα φορούσα. Δεν είχα το θάρρος να πω όχι στον Φερνάντο, έχασαν την παρθενιά μου. Ήταν όλο πολύ τραυματικό και δεν έκανα ξανά σεξ για πολύ καιρό», είπε η Λίλι Άλεν.

Αν δηλαδή δεν είχε συμβεί όλη αυτή η κινητοποίηση, δεν θα ήταν τραυματικό και θα είχε κάνει σεξ με μεγαλύτερη συχνότητα σε τέτοια ηλικία.

Λίλι Άλεν σχέση με πατέρα της

Η προβληματική σχέση της Λίλι Άλεν με τον πατέρα της

Η Άλεν απέφυγε να αναφερθεί στον Φερνάντο και την ηλικία του, το μόνο που ανέφερε ήταν πως ήταν αρκετά ψηλός και δεν του ξαναμίλησε. Είναι δηλαδή πιθανό η Άλεν να έκανε σεξ με κάποιον αρκετά μεγαλύτερο της, κάποιον που σίγουρα δε θα έπρεπε να πάει με 12χρονη.

Εκείνο το γεγονός είναι που χάλασε τις σχέσεις της με τον μπαμπά της, έγιναν περίεργες και άβολες. Κι αυτό ισχύει μέχρι και πολύ πρόσφατα.

«Έχουμε καιρό να μιλήσουμε για να είμαι ειλικρινής. Του έστειλα τελευταία φορά την Ημέρα του Πατέρα για να ευχηθώ και μου απάντησε με ένα “Ευχαριστώ”. Έχουμε καιρό να τα πούμε ουσιαστικά».

Υποθέτουμε πως μετά από αυτή την αποκάλυψη, δεν θα θέλει να πουν και πολλά περισσότερα, ούτε θα ένιωσε ιδιαίτερα όμορφα.

Άλλωστε, στην αυτοβιογραφία της που κυκλοφόρησε το 2021, η Λίλι Άλεν είχε γράψει πως ο πατέρας της έπαθε καρδιακό στα 13 της από κοκαΐνη, ενώ ο ίδιος το απέρριψε, λέγοντας πως ήταν τροφική δηλητηρίαση και της έστειλε τότε ένα εμφανώς θυμωμένο μήνυμα.

Γενικότερα, η Λίλι Άλεν ίσως θα έπρεπε να κάνει μια παύση στο τι μοιράζεται με το κοινό, ιδίως από τη στιγμή που έχει γνωστούς ανθρώπους στη ζωή της και κάποια στιγμή θα τους ρωτήσουν οι ρεπόρτερ και θα τους φέρουν σε δύσκολη θέση.

Λίλι Άλεν θέατρο Λονδίνο

Εσχάτως, η Άλεν δεν τα πάει ιδιαιτέρως καλά, αφού άκουσε πολύ κακές κριτικές για τον ρόλο της στην παράσταση The Pillowman στο Λονδίνο, η οποία πήρε εν γένει καλές κριτικές και γι’ αυτό έκανε αίτηση για να πάει σε δραματική σχολή.