Μόλις πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό το ειδύλλιο του Τομ Μπρέιντι και της Ιρίνα Σάικ. Όπως αποκάλυπτε δημοσίευμα της DailyMail, οι παπαράτσι τσάκωσαν τον σταρ του NFL και το 37χρονο μοντέλο σε τρυφερά τετ α τετ στο αυτοκίνητό του. 

Όπως έγραφε χαρακτηριστικά, ο Τομ Μπρέιντι πήρε την Ιρίνα Σάικ από ένα ξενοδοχείο του Λος Άντζελες το απόγευμα της Παρασκευής και μαζί κατευθύνθηκαν προς το σπίτι του. Ο φωτογραφικός φακός τους έπιασε την επόμενη ημέρα το πρωί, με την Σάικ να φοράει τα ίδια ρούχα, ενώ στη συνέχεια την άφησε στο ξενοδοχείο της.

Το… γλυκό φαίνεται πως έχει δέσει για τα καλά πάντως, αφού ο Τομ Μπρέιντι και η Ιρίνα Σάικ πέρασαν ένα ρομαντικό 48ωρο στο Λονδίνο, αφού τους εντόπισαν να φεύγουν χωριστά από το ίδιο ξενοδοχείο. 

Έμειναν στο πεντάστερο ξενοδοχείο «The Twenty Two» στην περιοχή Mayfair του Λονδίνου και δεν βγήκαν καθόλου έξω, παρά μόνο για να φύγουν εντελώς. 

Ο Τομ Μπρέιντι εθεάθη να φεύγει από το πολυτελές ξενοδοχείο από μια πλαϊνή είσοδο στις 7:20 το πρωί της Τρίτης και να φεύγει από την αγγλική πρωτεύουσα. Η Ιρίνα Σάικ έφυγε από ξεχωριστή πλαϊνή είσοδο πέντε λεπτά νωρίτερα.

Τομ Μπρέιντι

Ο πρόσφατα διαζευγμένος από την Ζιζέλ, Τομ Μπρέιντι, έφτασε στο ξενοδοχείο στις 2 τα ξημερώματα, αφού οδήγησε από το Μπέρμιγχαμ στο Λονδίνο. Το μοντέλο εντοπίστηκε να φεύγει από την μπροστινή είσοδο του ξενοδοχείου στις 9:30 το πρωί της Δευτέρας, πριν επιστρέψει ξανά στις 11:15 το πρωί.