Η Λίντα Εβαντζελίστα έδωσε συνέντευξη στους «Sunday Times» και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν θα ήθελε να ξανακάνει σχέση με κανέναν άντρα. Στη συνέντευξη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το super model αναφέρει ότι αισθάνεται πλήρης όσο αφορά το αν θα έβγαινε και πάλι ραντεβού.

«Δεν θέλω να κοιμάμαι πια με κανέναν. Δεν θέλω να ακούω κάποιον να αναπνέει» είπε χαρακτηριστικά. Η Λίντα Εβαντζελίστα αποκάλυψε ότι η τελευταία φορά που βγήκε ήταν «σίγουρα πριν από τη θεραπεία coolsculpting», στην οποία είχε υποβληθεί και την άφησε παραμορφωμένη σε μία σειρά από συνεδρίες από τον Αύγουστο του 2015 έως τον Φεβρουάριο του 2016.

Δείτε το post του People για τη Λίντα Εβαντζελίστα

Η Λίντα Εβαντζελίστα ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον Τζέραλντ Μαρί, τον πρώην επικεφαλής του γραφείου της, Elite Model Management, στο Παρίσι. «Ήμουν ανίδεη. Εντελώς ανίδεη… έπρεπε να υπάρχει κάτι ελκυστικό για να υποκύψεις» δεν είχε διστάσει να αποκαλύψει η Λίντα Εβατζελίστα για τον γάμο τους.

Η Λίντα Εβατζελίστα με αφορμή το ντοκιμαντέρ της Apple TV+ «The Super Models»,είχε αποκαλύψει την σωματική κακοποίηση που δεχόταν από τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Η ίδια ανέφερε πώς δεν είχε μιλήσει σε κανέναν άλλον εκείνη τη περίοδο για το γεγονός, καθώς όπως ισχυρίστηκε, φοβόταν να το κάνει μέσα στην αβεβαιότητά της για το ποιος άλλος γνώριζε.

Στο τέλος η Λίντα Εβαντζελίστα μίλησε για την μητρότητα και για τον 17χρονο γιο της Ογκουστίν Τζέιμς, τον οποίο απέκτησε με τον πρώην σύντροφό της, τον Γάλλο επιχειρηματία Φρανσουά Ανρί Πινό.