Νωρίτερα σήμερα κυκλοφόρησε η είδηση πως παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης παρέσυσε με το αυτοκίνητο της μια 64χρονη γυναίκα, στην περιοχή της Βούλας.

Η είδηση γνωστοποιήθηκε χωρίς να δοθεί το όνομα της παρουσιάστριας, με τους περισσότερους να αναρωτιούνται ποια είναι. Τελικά, η γυναίκα που χτύπησε την ηλικιωμένη στην οδό Βασιλέως Παύλου είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βγήκε αμέσως από το αυτοκίνητό της για να βοηθήσει τη γυναίκα, ενώ στο σημείο έτρεξαν και όσοι βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή εκεί κοντά. Η γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως στο Ασκληπιείο που ήταν πάρα πολύ κοντά στο σημείο του τροχαίου και τη δεδομένη στιγμή είχε εφημερία όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σε επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Tlive» της Τατιάνας Στεφανίδου, ο σύζυγος της 64χρονης είπε ότι η σύζυγός του δεν έχει πάρει εξιτήριο, όπως είχε αρχικά ακουστεί το πρωί, ενώ είναι άγνωστο το πότε θα το πάρει, αφού έχει κάταγμα στην ωμοπλάτη, ράμματα στο κεφάλι και στο πηγούνι, κάταγμα στο ισχίο και αναμένεται να της κάνουν αξονική. Ακόμα αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργείο στην ωμοπλάτη, αφού δεν μπορεί να σηκώσει το χέρι της.

Ο δικηγόρος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Ανδρέας Μητσαινάς τόνισε ότι όταν συνέβη το ατύχημα, η παρουσιάστρια γύριζε από προγραμματισμένες εξετάσεις στο νοσοκομείο, η ταχύτητα του αυτοκινήτου ήταν σχεδόν μηδενική και ότι η ίδια δεν είχε καμία ευθύνη για το τροχαίο, ενώ έχει εξαντλήσει κάθε περιθώριο ανθρώπινης προσέγγισης, έχει επισκεφτεί τη γυναίκα τρεις φορές και έχει μιλήσει με τους θεράποντες ιατρούς.