Συνέντευξη στο podcast «Not Skinny But Not Fat» παραχώρησε η Μαρία Μενούνος, η οποία μεταξύ άλλων, μίλησε για τον καρκίνο στο πάγκρεας, εξηγώντας πώς οι γιατροί αρχικά τον αγνόησαν.

Από σαράντα κύματα έχει περάσει η υγεία της, αφού η Μαρία Μενούνος έχει κληθεί να αντιμετωπίσει τον καρκίνο δύο φορές. Το 2017 είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρέσει όγκο στο κεφάλι, που είχε μέγεθος ίσο με μπαλάκι του γκολφ. Μόλις τον περασμένο Ιανουάριο, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια και ηθοποιός χρειάστηκε να αφαιρέσει έναν ακόμη όγκο, αυτή τη φορά στο πάγκρεας.

Μαρία Μενούνος καρκίνος

Όπως εξήγησε η Μαρία Μενούνος στο podcast, ο όγκος που είχε, μεγάλωσε αισθητά από την πρώτη της εξέταση τον Νοέμβριο. «Όταν βρήκαν τον όγκο στη μαγνητική τομογραφία, είπαν “μπορούμε να επιστρέψουμε και να πάρουμε τα αρχεία και να δούμε την εξέταση του Νοεμβρίου; Βάζω στοίχημα ότι ήταν εκεί”», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ήταν όντως εκεί. Σε εκείνο το σημείο ήταν μόλις δύο εκατοστά, ενώ αργότερα ήταν σχεδόν τέσσερα εκατοστά. Είχε διπλασιαστεί σε μέγεθος σε δύο μήνες».


Μιλώντας στη συνέχεια για το θέμα, η Μαρία Μενούνος τόνισε πως ακόμα δεν έχει καταλάβει πώς κάτι τέτοιο ξέφυγε από τους γιατρούς. «Αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι διαφορετικές εξετάσεις σου δίνουν τη δυνατότητα να δεις διάφορα πράγματα καλύτερα. Για αυτό, μια μαγνητική μπορεί όντως να δείξει κάτι, όμως σε κάποιες περιπτώσεις οι αξονικές είναι καλύτερες. Άλλοι λένε ότι είναι ο υπέρηχος. Είναι όμως, μια πολύ περίπλοκη διαδικασία.

Έτσι, ο ακτινολόγος ξανακοίταξε τις παλιές εξετάσεις και μου είπε ότι ήταν όντως εκεί. Ενώ όταν είχα πάει για αξονική τομογραφία, μου είπαν “είσαι καλά”».

Τόνισε, μάλιστα, πως όταν έλεγε στον γιατρό για τους πόνους της, εκείνος την καθησύχαζε, λέγοντάς της πως δεν τρέχει τίποτα.