Μια συγκινητική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Μενούνος στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», η οποία χαρούμενη που έχει πλέον το ελληνικό διαβατήριο, μίλησε για την πρόσφατη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, τη μητέρα της και το μωρό που περιμένει. 

Όσον αφορά το χαρμόσυνο γεγονός, η Μαρία Μενούνος είπε πως «έρχεται το κοριτσάκι μας το καλοκαίρι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι! Το περιμέναμε και προσπαθούσαμε 10 χρόνια και τώρα ξέρω ότι η μαμά μου την έστειλε. Τώρα ήταν η ώρα» και συμπλήρωσε: 

«Η κόρη μου είναι θαύμα. Το παιδί μου πρέπει να μιλάει ελληνικά. Θα είναι πιο πολύ Ελληνίδα από μένα. Η μαμά μου έλεγε: Θέλω πάντα να χαμογελάς. Αυτή ήταν η συμβουλή της σε μένα και το κάνω».

Για τον καρκίνο στο πάγκρεας, τον δεύτερο όγκο που έπρεπε να αφαιρέσει, η Μενούνος εξομολογήθηκε: «Φοβήθηκα πολύ όταν μου είπαν ότι έχω καρκίνο, αλλά μετά έλεγα τις προσευχές μου, έχω τις εικόνες στο δωμάτιό μου. Έλεγα: Πώς έγινε αυτό το πράγμα; Θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ για να τη γνωρίσω; Στις αρχές δεν ξέραμε, γνωρίζαμε απλά ότι δεν είναι καλό πράγμα. Όταν ο γιατρός μου είπε ότι τα αποτελέσματα είναι καλά έβαλα τα κλάματα».