Το φλερτ είναι η πράξη που προηγείται μιας σωματικής επαφής, χωρίς όμως απαραίτητα να οδηγεί εκεί. Μπορεί να υπάρξει και να τελειώσουν όλα εκεί. Συνήθως, όταν μια κατάσταση περιγράφεται ως φλερτ, αυτό ακριβώς συμβαίνει. Πολύ μέλι και τηγανίτα τίποτα. Έτσι φαίνεται να συμβαίνει και με τη νέα παραλλαγή Covid.

Όχι, δεν γυρίσαμε στο 2022, ο Covid πραγματικά δεν παίζει να απασχολεί κανέναν πέρα από τα μεγάλα ειδησεογραφικά μέσα που κάτι πρέπει να γράψουν για να γεμίσουν την ύλη τους. Αλλά όταν μιλάμε για αυτή την παραλλαγή που έγινε γνωστή τα τελευταία 24ωρα, δε γίνεται να μην ασχοληθείς.

Δεν ξέρουμε αν οι επιστήμονες κρίνουν πως δεν πρέπει να αγνοούμε τόσο πολύ τον Covid και γι’ αυτό ονόμασαν αυτή την παραλλαγή «FLiRT», αλλά την προσοχή μας την κέρδισαν. Δεν είναι μια ανησυχητική παραλλαγή, αλλά δεν είναι κι ότι έχει και αδιάφορα συμπτώματα. Φλερτάρει με την σοβαρότητα, αλλά ποτέ δεν της κάθεται, τελικά. Οπότε, έτσι για να λέμε κιόλας ότι κάποτε υπήρξε κι ένας Covid, ας το συνεχίσουμε αυτό με τα ονόματα.

Το να κολλήσουμε την παραλλαγή FLiRT, είναι μάλλον το πιο κοντινό σε φλερτ που έχουμε βρεθεί τον τελευταίο καιρό. Προτείνουμε μια επόμενη να την ονομάσουν «φάσωμα», μια επόμενη «σεξ» και μια επόμενη «τρίο» για να τις πάρουμε με τη σειρά και να λέμε ότι έχουμε σεξουαλική ζωή.