Μετά την πολύ αποκαλυπτική φωτογράφιση στο εξώφυλλο του περιοδικού, η Μέγκαν Φοξ έδωσε τα διαπιστευτήριά της και στο πάρτυ του Sports Illustrated στη Νέα Υόρκη με μια εμφάνιση που προκαλεί απορίες.

Λίγους μήνες μετά τις φήμες για τον χωρισμό της από τον Machine Gun Kelly, η Μέγκαν Φοξ κυκλοφορεί μάλλον όχι ελεύθερη, ωραία και πάρα πολύ μοιραία. Ενδεχομένως και με κάποια παρέμβαση στο στήθος της, αν κρίνει κανείς από το πολύ πληθωρικό ντεκολτέ της που έδειξε στο εν λόγω πάρτυ και έκανε τους φωτογράφους να μη σταματάνε να κάνουν λήψεις.

Γενικότερα, η Μέγκαν Φοξ εμφανίστηκε πολύ αλλαγμένη αφού και τα μαλλιά της ήταν βαμμένα σε μια απόχρωση του καφέ-κόκκινου, αλλά και το μπούστο της έμοιαζε πιο ενισχυμένο από ποτέ.

Στο πάρτυ πάντως, ο Machine Gun Kelly έδωσε το παρών, χωρίς όμως να υπάρχουν διαχυτικές στιγμές με την Φοξ, δείγμα του ότι τα προβλήματα στη σχέση τους ήταν υπαρκτά.

Η παρουσία του πάντως σε ένα event όπου το τιμώμενο πρόσωπο είναι η Μέγκαν Φοξ, ούσα η μία από τις τέσσερις γυναίκες που βρίσκονται στο εξώφυλλο του SI Swimsuit Issue, δείχνει ότι είναι σε διαδικασία να ξεπεραστούν και ο αρραβώνας τους παραμένει εν ισχύ.

Η Μέγκαν Φοξ και η διαταραχή που έχει

Στο Sports Illustrated η Μέγκαν Φοξ μίλησε για πρώτη φορά για την σωματοδυσμορφική της διαταραχή, μια ψυχική διαταραχή κατά την οποία αντικρύζει το σώμα της διαφορετικά απ’ ό,τι είναι και το βλέπει συνεχώς ως άσχημο, όπως εξηγεί.

«Όταν ήμουν μικρή, αυτή ήταν μια εμμονή που είχα… Είχα επίγνωση όσο ήμουν μικρή ότι δεν ήμουν σίγουρη για το σώμα μου και σίγουρα δεν ήταν πρόβλημα του περιβάλλοντος, καθώς μεγάλωσα σε ένα πολύ θρησκευόμενο περιβάλλον όπου τα σώματα δεν αναγνωρίζονταν καν. Το ταξίδι της αγάπης του εαυτού μου θα είναι ατελείωτο, νομίζω».