Η Μέγκαν Φοξ μοιράστηκε μια πολύ προσωπική ιστορία μέσα από την ποιητική της συλλογή.

Η 37χρονη ηθοποιός περιέγραψε μια αποβολή σε δύο ποιήματα που συμπεριλαμβάνονται στο ποιητικό βιβλίο της με τίτλο «Pretty Boys Are Poisonous». Σε μια συνέντευξη που έδωσε στο «Good Morning America», η Μέγκαν Φοξ μίλησε για την αποβολή που βίωσε μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Μασίν Γκαν Κέλι (πραγματικό όνομα Κόλσον Μπέικερ), με τον οποίο είναι μαζί από το 2020.

«Δεν έχω ξαναπεράσει κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Έχω τρία παιδιά, οπότε ήταν πολύ δύσκολο και για τους δυο μας και μας έστειλε σε ένα πολύ άγριο ταξίδι μαζί και χωριστά… προσπαθώντας να πλοηγηθούμε, “Τι σημαίνει αυτό;” και “Γιατί συνέβη αυτό;”», δήλωσε η ηθοποιός.

Στο ποίημα, η Μέγκαν Φοξ γράφει για έναν υπέρηχο ενός κοριτσιού στις 10 εβδομάδες και μία ημέρα, γράφοντας: «ίσως αν δεν είχες… ίσως αν είχα…».

Αλλού, γράφει: «Θέλω να κρατήσω το χέρι σου / να ακούσω το γέλιο σου» και σε άλλο σημείο αποκαλύπτει: «αλλά τώρα / πρέπει να πω / αντίο». Ένας άλλος στίχος αναφέρεται στο ότι φαντάζεται να κρατάει το μωρό «καθώς σε ξεριζώνουν από τα σωθικά μου».

Και συνεχίζει: «Θα πληρώσω οποιοδήποτε τίμημα / Πες μου σε παρακαλώ / ποια είναι τα λύτρα / για την ψυχή της;».

Κατά τη διάρκεια εμφάνισής τους στο podcast «Whine Down with Jana Kramer», ο πρώην σύζυγος της Μέγκαν Φοξ, Μπράιαν Όστιν Γκριν, και η αρραβωνιαστικιά του, Σάρνα Μπέρτζες, μίλησαν για το πώς είναι να είναι συνκηδεμόνες με τη Φοξ, με την οποία ο Γκριν μοιράζεται τους γιους, τον 11χρονο Νόα Σάννον, τον 9χρονο Μπόντι Ράνσομ, και τον 7χρονο Τζέρνεϊ Ρίβερ.

«Η Μέγκαν είναι πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μας και θα είμαστε πάντα συνδεδεμένοι λόγω των παιδιών. Έτσι είμαστε όλοι μια οικογένεια. Οπότε δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα εκεί για να υπάρχει κάτι τέτοιο που δεν μπορεί να υπάρχει σε αυτό το σπίτι», αποκάλυψε η Μπέρτζες.

«Η Μέγκαν Φοξ βρίσκεται στο σπίτι μας», είπε ο Γκριν. «Θα έρθει μερικές φορές όταν αφήνει ή παίρνει τα παιδιά και θα μπει μέσα». «Και θα μείνει για λίγο», πρόσθεσε η Μπέρτζες.

«Και θα κρατάει στην αγκαλιά της τον Ζέιν και είναι σαν να είμαστε μια μεγάλη οικογένεια», ανέφερε ο Γκριν για τον 16 μηνών γιο του που μοιράζεται με την Μπέρτζες. «Ξέρετε, η οικογένεια αυτοπροσδιορίζεται προφανώς με διαφορετικούς τρόπους».

Και δήλωσε στο τέλος: «Αλλά μαζί της, μοιραζόμαστε τόσα πολλά και τώρα μοιράζεται τόσα πολλά με τη Σάρνα, και έχουν μια εκπληκτική σύνδεση και φιλία και αμοιβαίο σεβασμό και αγάπη ο ένας για τον άλλον εξαιτίας αυτού».