Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε για την αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, ύστερα από μία σειρά κατηγοριών, ενώ η δίκη συνεχίζεται. Ο Γαρδέλης είπε χαρακτηριστικά: «Δόξα τω Θεώ, αποφυλακίστηκε.. Μα είναι δυνατόν; Δεν ξέρω… Εχω ενστάσεις».

Συνεχίζοντας την συνέντευξή του στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Σταμάτης Γαρδέλης αποθέωσε τον Φιλιππίδη λέγοντας «για μένα είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός που έχουμε κι έχει γίνει όλο αυτό το νοσηρό πράγμα και τον κρατάνε ενάμιση χρόνο μέσα».

https://youtu.be/ACdy0BRfBog

Σταμάτης Γαρδέλης: «Το θέατρο είναι σχολείο»

Συνεχίζοντας συνέκρινε τον καταγγελλόμενο βιασμό της Γεωργίας Μπίκα και το απαλλακτικό βούλευμα για τον άνδρα που κατηγορούσε η νεαρή γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, λέγοντας: «Είδα επίσης και για έναν βιασμό που έγινε την Πρωτοχρονιά από κάποιον σε ένα ξενοδοχείο πολυτελείας που τελικά αθωώθηκε με βούλευμα. Δεν ξέρω τι να πω. Έχω τυφλή εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη».

Τέλος, ο Σταμάτης Γαρδέλης απάντησε στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ο οποίος είπε πως το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι. «Είναι προκλητικό να λες ότι το θέατρο είναι ένα κρεβάτι. Το θέατρο είναι και σπουδή, είναι και σχολείο» και πρόσθεσε για τον δικηγόρο: «Ο Αλέξης Κούγιας είναι μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνος του, οπότε μπορεί να λέει ό,τι θέλει».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Άγριες Μέλισσες: Πέφτει, επιτέλους, η αυλαία στην σειρά-φαινόμενο του Ant1

Οι καλύτερες ταινίες που περιμένουμε στο δεύτερο μισό του 2022

Soula Glamorous: Επιβεβαιώνει πως Βαλαβάνη και Βασάλος χώρισαν