Αίτημα θέλει να καταθέσει ο Πέτρος Φιλιππίδης, σχετικά με τις σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει στην τηλεόραση. Ο ηθοποιός θέλει να επιστρέψουν ξανά στη μικρή οθόνη, γιατί έχει δει πως υπάρχει αυτή η επιθυμία από το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως εξήγησε η δικηγόρος του, Κική Πακιρτζίδου, στην εκπομπή «Super Κατερίνα», «ξέρετε, είναι ένας ηθοποιός που είναι στο στερέωμα 40 χρόνια. Το θέμα δεν είναι ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει αυτό το αίτημα, αν δείτε την πλατφόρμα του στο TikTok, θα δείτε ότι ο κόσμος έχει την επιθυμία να τον ξαναδεί. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε μέσα από το TikTok».

Τέλος, για το αν το αίτημά τους αφορά τον βιοπορισμό του Πέτρου Φιλιππίδη, η δικηγόρος δήλωσε: «Ένα έργο για να υπάρχει και να προβάλλεται δεν είναι μόνο τα οικονομικά οφέλη».

Πέτρος Φιλιππίδης: Θέλει να δώσει συνέντευξη και να μιλήσει για όλα

Υπενθυμίζεται πως ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού και αθώος για την κατηγορία βιασμού, έχει την επιθυμία να μιλήσει δημόσια για όλα όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες. 

Όπως είχε αποκαλύψει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο ηθοποιός θέλει να πει τη δική του εκδοχή και όπως εξήγησε: «Η αλήθεια είναι ότι πρόσφατα συναντήθηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τα κουβεντιάσαμε όλα αυτά. Είναι μέσα στις σκέψεις του να δώσει συνέντευξη και να μιλήσει εφ’ όλης της ύλης, να απαντήσει σε όλους και σε όλες. Είναι πλέον ώριμος για πρώτη φορά να ανοίξει την καρδιά του και να επικοινωνήσει έτσι με όλους. Θα είναι τηλεοπτική».