Η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» με αφορμή ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής, σχετικά με τη διεύθυνση κατοικίας του.

Η συνήγορος του καταδικασμένου ηθοποιού, υποστήριξε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δηλώσει την μόνιμη κατοικία του, δεν έχει παραβιάσει κανέναν νόμο και πρόκειται να υπάρξει άμεση αντίδραση του, καθώς θα κινηθεί νομικά προς την εκπομπή η οποία έστειλε κάμερες να τον περιμένουν έξω από το νέο του σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

«Η ανοχή του Φιλιππίδη τελειώνει»

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι πολύ σύντομα ο Πέτρος Φιλιππίδης θα «σπάσει» για πρώτη φορά τη σιωπή του και θα τοποθετηθεί δημόσια για όλα.

«Η ανοχή του κυρίου Φιλιππίδη δεν έχει ουρανό, έχει ταβάνι. Και σας λέω για πρώτη φορά ότι ο κύριος Φιλιππίδης άμεσα θα σπάσει και τη σιωπή του και θα μιλήσει για πάρα πολλά πράγματα. Για ό,τι αφορά βέβαια την υπόθεσή του θα κάνει και περαιτέρω αποκαλύψεις στο εφετείο. Πολύ σύντομα θα μιλήσει. Δεν υπάρχει καμία ανοχή για καμία παραβίαση του ιδιωτικού του βίου», ανέφερε μεταξύ άλλων η δικηγόρος του ηθοποιού.