Τους «πολιτικούς κλυδωνισμούς» που προκαλούν οι αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με ανάρτησή του στο Facebook ο Σταμάτης Κραουνάκης σύμφωνα με τον οποίο το νέο κόμμα που ετοιμάζει η Ομπρέλα και η ομάδα «6 συν 6» θα πάρει «1,5% και ζήτημα».

«Κάθε ομάδα θα πάρει τις ευθύνες της και η κοινωνία θα κρίνει όπως λέγαμε και στις παλιές ελληνικές ταινίες» συμπληρώνει ο μουσικοσυνθέτης προσθέτοντας με το μοναδικό του ύφος:

«Αφήσατε μωρή συρίζοκαυμεντζες μοδατες τον Κουλη ν’ αλωνιζει ανοητες! βγηκατε ρουγα στα πρωιναδικα… Ήρθε το τεκνό από την America και πήρε το μαγαζί σ’ ενα βράδυ και ψαχνεστε…»

Με επικριτικό ύφος για τη στάση των αποχωρήσαντων ο Σταμάτης Κραουνάκης προσθέτει:

«Σμπρωξατε την ταλεντάρα τον Αλέξαρο Να τα βροντηξει Αφού του τα χατε κάνει τσουρέκια 15 χρόνια και τώρα ψάχνετε όνομα. Για το καινούργιο,, ΚΟΜΜΑ; Ενάμιση τα 100 και ζήτημα είναι.Εδω ειμαστε!».

Σταμάτης Κραουνάκης

Σταμάτης Κραουνάκης: Η ανάρτησή του

Το κείμενο της ανάρτησης Κραουνάκη για τον ΣΥΡΙΖΑ:

«Μικρά αθώα φιδάκια κούρνιασαν κοντά στη φωτιά κάτω από το εικόνισμα της Παναγίας. Τυλιγμένοι κι εμείς με τα κουβερτάκια μας τα τσαγια μας τους καφέδες μας τα ροφήματα γύρω γύρω Συντροφιά για τα πολιτικά. μερικοι καταφέραμε να μιλάμε χωρίς καθόλου ένταση Με χιούμορ με γέλια Με άγιος ο θεός.
Όλη μέρα με τα re works Της Χαρούλας. Μικρό ταξιδάκι στις δεκαετίες μας…

Να πως γραφει το αείποτε!
Μαντάτα για τον τίγρη από όλες τις μεριές ευχάριστα. Μια φίλη μου γράφει τ ακούσε η πολυκατοικία 50 φορές.

Έφτασε ένα δέμα από τη Θεσσαλονίκη
απο τον Μιλτο τον εκτυπωτη μας Teesney με καινούργιες τσάντες Και δώρο ένα κασκόλ υπέροχο και ενα κουβέρτονι μ ε να τεράστιο καρτουν Σταμάτη.
μικρό χαρές Που Σβήσανε από το χάρτη

Όλες τις γκρίνιες. Και ναι θα έχουμε πολιτικούς κλυδωνισμούς. Είναι σαφές.
ενα εχω να σας πω!
ας παει και το παλιάμπελο.

Αν μας ενωνει κατι εχει καλως…
Αν ήτανε να πάμε σε κανονικό μοναστήρι δεν θα κάναμε μικρό Μοναστηράκι άμα ναι άμα ναι. Κάθε ομάδα θα πάρει τις ευθύνες της και η κοινωνία θα κρίνει όπως λέγαμε και στις παλιές ελληνικές ταινίες.

Τις φιλίες μας εμάς δε θα μας την χαλάσουν τα κόμματα να ξέρετε θα το γλεντήσουμε μέχρι να μην μπορούμε άλλο. τελεία Και παύλα.

Αφήσατε μωρή συρίζοκαυμεντζες μοδατες τον Κουλη ν αλωνιζει ανοητες!
βγηκατε ρουγα στα πρωιναδικα …

Ήρθε το τεκνό από την America και πήρε το μαγαζί σ ενα βράδυ και ψαχνεστε…Σμπρωξατε την ταλεντάρα τον Αλέξαρο Να τα βροντηξει Αφού του τα χατε κάνει τσουρέκια 15 χρόνια και τώρα ψάχνετε όνομα

Για το καινούργιο,, ΚΟΜΜΑ; Ενάμιση τα 100 και ζήτημα είναι.Εδω ειμαστε!
Αλλά κουκλάκια μου δεν θα πω.

Κι εμείς παιδιά σαν παιδιά αγκαλιά κοντά στην Παναγία μερικοί φίλοι μου αραχτοι μέχρι που μας βρήκε το ξημέρωμα .

Κάποια κάποια παιδιά από μας δεν έχουμε ανάγκη κανένα ΚΟΜΜΑ να μας σκεπάζει να μας πάρει αγκαλιά.

μας φτάνουνε οι φίλοι μας μας φτάνουν τα φιλιά των αγαπημένων μας … Κάποια από μας παιδιά έχουμε επιτύχει την καρδιά μας ήσυχή την καρδιά μας, με ότι μοιάζει αληθινό, με τη μουσική την αυριανή την χθεσινή την πάντοτε. Πέρασαν οι μέρες εδώ στο μοναστήρι Και ακόμα τα γελοία κέντρα εξουσίας πειράζουν τα προφίλ κλείνουν τις διαδρομές που εμάς τι μας νοιάζει …

Αλήθεια καθομαστέ και γελάμε εμείς οι κάπως ανεξάρτητοι. Τυλιγμένοι στα Φλις κουβερτάκια μας με τα ροφήματα μας και την αγάπη που ξημερώνει ήσυχή στην αγκαλιά μας.
Νοεμβριος καλοκαιρινός
στον Τοξότη τον υπεροχο
παμε δυνατά…

Ας τραβηχτουν…τα ιδεολογηματα οι σωφερ τα μισθα οι εδρες ιουυυυυυυ!
Στεφανακο αλλαξε λογογραφο!
Ιουυυυυυυ!».