Μία φωτογραφία του Τομ Χανκς από το Φεστιβάλ των Καννών, κάνει σήμερα το γύρο του διαδικτύου. Ο 66χρονος ηθοποιός, που παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας με τίτλο «Asteroid City», συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, φαίνεται να επιπλήττει έναν εργαζόμενο, με ύφος που παραπέμπει σε εκνευρισμό, ενώ το δάχτυλο του τον έδειχνε.

Ο εργαζόμενος, με τη σειρά, φαίνεται να μιλάει στο απογοητευμένο ζευγάρι, σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει την κατάσταση. Τελικά, όμως, πόσο ισχύει το μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις; Ήταν αναμενόμενο να υπάρξει διχασμός στα social media και τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για «ένταση» στο Φεστιβάλ, γι’αυτό και η Ρίτα Γουίλσον τοποθετήθηκε επί του θέματος και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Σε ανάρτηση της στο Instagram, η ίδια έγραψε: «Αυτό ονομάζεται: ‘Δεν σε ακούω’. Ο κόσμος ουρλιάζει. ‘Τι είπες; Που υποτίθεται ότι πρέπει να σταθούμε;’ Αλλά αυτό δεν πουλάει ιστορίες. Καλή προσπάθεια. Περάσαμε υπέροχα. Πηγαίνετε να δείτε το Asteroid City».

Πάντως, το περιστατικό με τον εργαζόμενο δεν επηρέασε τον Τομ Χανκς και την Ρίτα Γουίλσον, οι οποίοι στη συνέχεια διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Τομ Χανκς