Η συναυλία του στο Astroworld αποδείχθηκε τραγική για τα 8 άτομα που έχασαν την ζωή τους εκεί . Ωστόσο, μεγάλο φαίνεται να είναι το πλήγμα και για τον διάσημο τραγουδιστή και σύντροφο της Kylie Jenner αφού η απόφαση του να συνεχίσει την συναυλία ενώ υπήρχαν ήδη θύματα στο κοινό είναι κάτι που η κοινή γνώμη αλλά και οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόταν δεν πρόκειται να του συγχωρήσουν εύκολα.

Συγκεκριμένα, ο οίκος Dior επρόκειτο να κυκλοφορήσει την σειρά Cactus Jack την κυκλοφορία της οποία ανέβαλε επ’ αόριστον μετά την θύελλα αντιδράσεων κατά του  Travis.

Όπως δήλωσε στο WWD o πολυτελής οίκος μόδας η συνεργασία για τη capsule συλλογή μεταξύ του ανδρικού καλλιτεχνικού διευθυντή Kim Jones του ράπερ Travis Scott έχει αναβληθεί.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη flame (@travisscott)

«Από σεβασμό για όλους όσους επηρεάστηκαν από τα τραγικά γεγονότα στο Astroworld, ο Dior αποφάσισε να αναβάλει επ’ αόριστον την κυκλοφορία των προϊόντων από τη συνεργασία Cactus Jack που αρχικά προοριζόταν να συμπεριληφθούν στη συλλογή του το καλοκαίρι του 2022».  Από την πλευρά της η ομάδα του Scott είπε στο WWD την Τρίτη ότι αυτός και ο Dior αποφάσισαν αμοιβαία να αναβάλουν την κυκλοφορία της συλλογής.

Ο ίδιος ο ράπερ δήλωσε στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης ότι κατά την διάρκεια της συναυλίας σταμάτησε αρκετές φορές ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι όλοι καλά και ότι προσπαθεί να βοηθήσει τις έρευνες και να στηρίξει τις οικογένειες των θυμάτων με όποιον τρόπο μπορεί, χωρίς ωστόσο να ζητήσει συγγνώμη για ό,τι έγινε.

Οι δηλώσεις του δεν φαίνεται να ικανοποίησαν κανέναν και έτσι οι εμπορικές του συμφωνίες συνεχίζουν να ακυρώνονται με την Nike να ανακοινώνει επίσης ότι η συνεργασία της με τον Scott έχει ολοκληρωθεί αναβάλλοντας το λανσάρισμα των δύο αθλητικών παπουτσιών Air Max 1 που θα έβγαζαν μαζί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη flame (@travisscott)

Όπως φαίνεται θα υπάρξει ντόμινο αρνητικών εξελίξεων που θα του κοστίσουν πολλά εκατομμύρια δολάρια.

https://www.intronews.gr/nea-metra-revegion-mechri-tis-0200-mono-me-kathimenous-kai-choris-mousiki/news/