Η Tiffany & Co. και η Nike δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram teaser που επιβεβαιώνουν τις φήμες για μια επερχόμενη συνεργασία μεταξύ των δύο εμπορικών κολοσσών.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, αναρτήθηκε το teaser που γνωστοποίησε την μελλοντική τους συνεργασία. Αντίστοιχη ανακοίνωση κυκλοφόρησε και στην έντυπη έκδοση των New York Times όπου δείχνει ένα κουτί παπουτσιών στο χαρακτηριστικό χρώμα των Tiffany με το logo της Nike και λεζάντα «Ένα θρυλικό ζευγάρι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nike (@nike)

Και παρότι δεν πήραμε επαρκείς πληροφορίες για το τι μέλλει γενέσθαι, το teaser αποδεικνύει ότι μία συνεργασία μεταξύ των δύο θρυλικών εμπορικών σημάτων είναι προ των πυλών.

Το 2005, η Nike στρατολόγησε τον Nicholas Tershay, γνωστό και ως Nicky Diamonds, για να σχεδιάσει ένα ζευγάρι dunk για λογαριασμό της εταιρείας του skater Diamond Supply Co.Το sneaker που προέκυψε από δέρμα κροκόδειλου ονομάστηκε “Tiffany”. Εντυπωσιακή βέβαια είναι η τιμή του, καθώς είναι διαθέσιμο προς πώληση στην ιστοσελίδα του Sotheby’s για $3.850.

Η Tiffany εξαγοράστηκε το 2021 από την LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton  και από τότε έχει συνάψει συνεργασίες με  εταιρείες όπως η Supreme, η Fendi και η Patek Philippe, καθώς και με τον καλλιτέχνη Daniel Arsham.  Είναι λοιπόν εμφανές ότι έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο για την γνωστή εταιρεία κοσμημάτων με εμπορικές και καλλιτεχνικές συμπράξεις που σίγουρα θα μας απασχολήσουν στο άμεσο μέλλον.

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Αυτό είναι το ανατρεπτικό χρώμα που θα φορεθεί το 2023

It’s Official: Ο οίκος Gucci έχει νέο Creative Director

Rita Ora: Η ανατρεπτική εμφάνιση με cutout coat dress στο show του οίκου Fendi