Το εμβληματικό κατάστημα Nike στην Ερμού 1, στην καρδιά της Αθήνας, ανακαινίστηκε και επιστρέφει καλωσορίζοντας όλους τους fans του αγαπημένου brand, προσφέροντας μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες. Νέα προσθήκη στο κατάστημα, είναι η γυναικεία συλλογή Jordan, με τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της γνωστής συλλογής για athleisure εμφανίσεις με στυλ, ιδανικές για κάθε στιγμή.

Το ανανεωμένο κατάστημα, μέλος του διεθνούς ομίλου Percassi, υποδέχεται σε 710 τ.μ. πλήρεις lifestyle, running, training & basketball συλλογές καθώς και τη Jordan collection διαθέσιμη για άνδρες, γυναίκες αλλά και παιδιά. Συνεχίζοντας την αποστολή της να προσφέρει καινοτομία και εμπειρίες που δημιουργούν καθημερινή έμπνευση, οι συλλογές της Nike ανανεώνονται πλήρως σε μηνιαία βάση με νέες αφίξεις, ακολουθώντας τα τελευταία trends.

Η έμπειρη ομάδα της Nike βρίσκεται πάντα εκεί για να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις την εξατομικευμένη και ξεχωριστή εμπειρία αγορών που προσφέρει το νέο κατάστημα και σε καλεί να γίνεις μέλος του app, ώστε να απολαμβάνεις ξεχωριστά προνόμια αλλά και να αποκτήσεις κι εσύ τον προσωπικό σου οδηγό, ώστε να περιηγηθείς στον κόσμο της Nike.

Το κατάστημα διαθέτει επίσης την υπηρεσία RAD (Recycle & Donation), μέσω της οποίας, δωρίζοντας ή ανακυκλώνοντας μεταχειρισμένα ρούχα ή υποδήματα, μπορείς να δώσεις ζωή σε ένα χρησιμοποιημένο προϊόν, ενώ μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας SIM μπορείς πλέον να γνωρίσεις την καλύτερη και γρηγορότερη εμπειρία αναζήτησης των αγαπημένων σου προϊόντων.

Παράλληλα, τον Φεβρουάριο του 2024, θα είναι διαθέσιμη και η λειτουργία της υπηρεσίας Nike Assist καθώς και το Click & Collect, για ακόμη ταχύτερη εξυπηρέτηση.

Το ανανεωμένο κατάστημα Nike στην πλατεία Συντάγματος σε προσκαλεί να το γνωρίσεις από κοντά!