Ο Χάρι και η Μέγκαν είναι ένα ζευγάρι που από μόνο τους έχουν βάλει τα χέρια τους και έχουν βγάλει τα μάτια τους. Ο κόσμος, πλέον, δεν τους παίρνει τόσο στα σοβαρά, ενώ φροντίζουν να γίνονται αντικείμενο σχολιασμού στα διεθνή δημοσιεύματα. 

Μετά τη λήξη της συνεργασίας τους με το Spotify, η Daily Mail τους θέλει τώρα να κλείνουν μια γενναιόδωρη συμφωνία με τον Οίκο Dior. Κάποιοι λένε πως η Μέγκαν Μαρκλ αναμένεται να γίνει το νέο πρόσωπο του γαλλικού οίκου μόδας, κατακτώτας τον τίτλο της «δούκισσας» του Dior. 

Χάρι – Μέγκαν: Μια απέλπιδα προσπάθεια να βγάλουν χρήματα

Η συνεργασία δεν αφορά μόνο τη Μέγκαν Μαρκλ, αφού λέγεται πως και ο Χάρι θα είναι μέρος αυτής της συμφωνίας. Κι αυτό γιατί ο Οίκος θέλει δια καώς ένα βασιλικό πρόσωπο να προωθεί τα ανδρικά ρούχα του. Μάλιστα, μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή του Χάρι στη στέψη του βασιλιά Καρόλου, όπου φορούσε ένα κοστούμι Christian Dior. Επίσης έχει φορέσει μπλουζάκια Dior «Bee» αξίας 1.000 δολαρίων, κατά τη διάρκεια πρόσφατων εμφανίσεων στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου. 

Πάντως, οι φήμες είναι έντονες εδώ και εβδομάδες για την Μαρκλ, η οποία αναμένεται να υπογράψει αυτή τη συμφωνία. Ο γκουρού των δημοσίων σχέσεων Mark Borkowski είπε στη MailOnline ότι δεν είναι ακόμη σαφές εάν έχει ήδη γίνει συμφωνία με τον Dior – ή αν οι Sussexes διαλαλούν κάτι τέτοιο. «Δείχνει ότι έχουν μεγάλη δύναμη στη μόδα και τους θέλουν οι οίκοι μόδας», κατέληξε.