Μπορεί ο Μπρους Γουίλις και η Ντέμι Μουρ να είναι χωρισμένοι για πάνω από 20 χρόνια αλλά παραμένουν κοντά και διατηρούν καλές σχέσεις.

Κατά την προώθηση της νέας της εκπομπής «Feud: Capote vs. The Swans», η Μουρ μοιράστηκε μια ενημέρωση για την υγεία του Γουίλις. «Νομίζω ότι δεδομένων των συνθηκών τα πάει πολύ καλά», είπε η Ντέμι Μουρ κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο «Good Morning America».

Τι είπε η Ντέμι Μουρ για την σχέση με τον Μπρους Γουίλις

Το 2022 ανακοινώθηκε ότι ο Μπρους Γουίλις θα αποχωρούσε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα καθώς διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια (FTD), η οποία είναι μια εγκεφαλική πάθηση. Η Ντέμι Μουρ και ο Μπρους Γουίλις χώρισαν το 2000, αλλά έχουν τρεις ενήλικες κόρες, τη Ρούμερ, την Σκάουτ και την Ταλούλα. «Αυτό που θα πω είναι αυτό που λέω και στα παιδιά μου. Είναι σημαντικό να κρατάμε τα καλά και να αφήνουμε πίσω ό,τι δεν είναι», είπε η Μουρ στο «GMA».

Ντέμι Μουρ: Δίνει ένα update για την υγεία του Μπρους Γουίλις

Και συνέχισε, «Επειδή υπάρχει μεγάλη ομορφιά, αγάπη και χαρά που προέρχεται από αυτό». Το πρώην ζευγάρι συνέχισε να μοιράζεται οικογενειακές εμπειρίες και να κρατάει φιλικές σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια.

Πηγή: CNN.COM

*Photo Credits: Shutterstock