Το Χόλιγουντ μας έχει χαρίσει πληθώρα σκανδάλων, διαζυγίων, χωρισμών και ούτω καθεξής. Το διαζύγιο όμως της Τζένιφερ Άνιστον με τον Μπραντ Πιτ και η απιστία του δεύτερου με την Αντζελίνα Τζολί παραμένει το αγαπημένο θέμα, μια δεκαετία και βάλε, μετά. Για την ακρίβεια, η Άνιστον είναι το αγαπημένο θέμα στα δημοσιεύματα, τα οποία την έχουν «χτυπήσει» πολλάκις για διάφορα ζητήματα.

Αυτό όμως που μπορεί ο καθένας να σχολιάσει για την Άνιστον, είναι το ήθος της. Το πώς διαχειρίστηκε την απιστία του συζύγου της, χωρίς ποτέ να πετάξει βέλη σε εκείνον, αλλά ούτε και στην Τζολί. Θέλει πολλά κότσια για να το κάνεις αυτό όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο και μάλιστα στο πικ της καριέρας σου.

Είναι δεδομένο, όμως, πως η ηθοποιός και δημιουργός του The Morning Show που προβάλλεται στο Apple Tv+, βίωσε τον χωρισμό πίσω από τις κάμερες ως ένα πένθος. Όπως είναι δηλαδή ένας χωρισμός. 

Τζένιφερ Άνιστον

Όταν η Άνιστον γυρνούσε τις τελευταίες σκηνές στη σειρά «Φιλαράκια», ο Μπραντ Πιτ ήταν σε γυρίσματα για το «Mr and Mrs Smith» με την Αντζελίνα Τζολί. Η ταινία που τους έφερε και κοντά. Πολύ αργότερα, μάλιστα, παραδέχτηκαν πως ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα, φέρνοντας έτσι την αμετάκλητη ρήξη στον γάμο του Πιτ. 

Τζένιφερ Άνιστον: Το ξέσπασμά της σε συνέντευξη του 2005

Κι ενώ έχουν γραφτεί πολλά δημοσιεύματα όλα αυτά τα χρόνια, κάποιες νέες πληροφορίες βγήκαν στο φως της δημοσιότητας τούτες τις ημέρες. Ειδικότερα, όταν η Άνιστον έδωσε συνέντευξη στο  Vanity Fair τον Σεπτέμβριο του 2005, κατέρρευσε μετά από ερώτηση δημοσιογράφου.

Όταν αναφέρθηκε στις φήμες που κυκλοφορούσαν τότε, πως η Τζολί ήταν ήδη έγκυος στο παιδί του Πιτ, δύο μήνες πριν καν οριστικοποιηθεί το διαζύγιό τους, η Άνιστον έχασε τη ψυχραιμία της και ξέσπασε σε κλάματα. Για αρκετή ώρα δεν μπορούσε να συνέλθει. 

Το χειρότερο είναι πως η ηθοποιός δήλωσε πως ο χωρισμός δεν αφορούσε τρίτο πρόσωπο, όπως τουλάχιστον της είχε πει τότε ο Μπραντ Πιτ. Επέλεξε δηλαδή να πιστέψει τη δική του εκδοχή. Παρόλα αυτά, παραδέχτηκε ότι: «Σε αυτό το σημείο, δεν θα με εξέπληττε τίποτα, αλλά θα προτιμούσα να επιλέξω να τον πιστέψω».

Γρήγορα όμως η πραγματικότητα τη κατακεραύνωσε, αφού αργότερα κυκλοφόρησα φωτογραφίες του Μπραντ σε ρόλο στοργικού πατέρα για τον υιοθετημένο γιο της Αντζελίνας, Μάντοξ.