Στα κινηματογραφικά βραβεία Ιθαγενών και Μαύρων Ανθρώπων της Αμερικής βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου η Zendaya και αποτέλεσε το αντικείμενο συζήτησης, πάντοτε με επευφημίες, μιας και πρόκειται για την πιο genuine ομορφιά της αμερικανικής βιομηχανίας θεάματος.

Η Zendaya βρέθηκε στην απονομή στο Λος Άντζελες και φόρεσε για άλλη μια φορά μια επιλογή του χρόνια συνεργάτη και στυλίστα της, του Law Roach, με τον οποίο είχαν βραβευτεί πριν από έναν χρόνο περίπου, σε βραβεία μόδας.

Ο Roach επέλεξε για την Zendaya ένα Versace φόρεμα, σε πράσινες και μαύρες αποχρώσεις, στράπλες και vintage και τα φλας στο κόκκινο χαλί άστραψαν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον έδωσε το παρών σε αυτή την απονομή.

Zendaya

(Credit: Frazer Harrison/Getty Images)

Όμως, η «Z» δεν είχε μόνο ένα φόρεμα. Όταν ανέβηκε στη σκηνή για να απονείμει το βραβείο Καλύτερης Ταινίας, το οποίο πήρε το Black Panther: Wakanda Forever, εμφανίστηκε ντυμένη στα λευκά με ένα vintage look από την κολεξιόν της Prada πίσω στο 1993!

Zendaya

(Credit: Amy Sussman/Getty Images)

Με ένα bralette στο πάνω μέρος που κάλυπτε μόνο τα απαραίτητα, με τους ώμους και την κοιλιά και την πλάτη ακάλυπτα, και με ένα φουστάνι που έφτανε μέχρι τους αστραγάλους, η Zendaya έβγαλε στη φόρα όλο το διαθέσιμο οπλοστάσιο του sex appeal της, πιστοποιώντας πως είναι το κορίτσι που θα στιγματίσει τις επόμενες δύο δεκαετίες το Χόλιγουντ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Στα βραβεία NAACP βραβεύονται κάθε χρόνο μαύροι και ιθαγενείς για τα επιτεύγματα τους στο σινεμά, την τηλεόραση, τη μουσική και την λογοτεχνία.

Στη φετινή απονομή βραβεύτηκαν η Beyonce και η Rihanna. Η πρώτη πήρε το βραβείο Καλύτερης Τραγουδίστριας, το βραβείο Καλύτερου Soul/R&B τραγουδιού για το Cuff It και το Καλύτερο Άλμπουμ για το Renaissance. Η δεύτερη πήρε το βραβείο Καλύτερου Βίντεο/Visual Album για το τραγούδι Lift Me Up, που της έδωσε και το βραβείο Καλύτερου Soundtrack.