Συνεχείς και καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, με νέες μαρτυρίες να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αυτές συνθέτουν ένα προφίλ του παρουσιαστή που παραπέμπει σε έναν άνθρωπο που συνήθιζε να παρενοχλεί νέες κοπέλες.

Μάλιστα, μία εξ αυτών, εργαζόταν στην εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα και με χθεσινή της ανάρτηση, έγραψε πως πρόκειται για έναν «γλοιώδη παρενοχλητή», εξηγώντας το δικό της περιστατικό. Αναφέροντας, δε, πως οι υπόλοιποι συμπαρουσιαστές γνώριζαν και δεν μιλούσαν.

Παρενόχλησε και οικογενειακή φίλη

Η τελευταία καταγγελία εις βάρος του ήρθε από οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία αποκάλυψε μηνύματα που δεχόταν από τον ίδιο. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από το Star, πρόκειται για γυναίκα ελεύθερη επαγγελματία, η οποία ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.

Η επικοινωνία μαζί της ξεκίνησε το 2017, όταν η επιχειρηματίας έλαβε ξαφνικά το εξής μήνυμα στο Facebook: «…με το μαγιό που φοράς. Θες να βρεθούμε; Τι υπέροχος κ…», με το σοκ της γυναίκας να είναι μεγάλο, όπως γίνεται αντιληπτό.

Αγωγή από τους Ράδιο Αρβύλα κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Οι παρουσιαστές μπροστά στο τσουνάμι των αποκαλύψεων, δεν θα μπορούσαν να μείνουν άπραγοι. Έτσι, μετά τις δηλώσεις τους στην εκπομπή, η οποία θα επιστρέψει με το νέο έτος, αποφάσισαν να προχωρήσουν και σε αγωγή κατά του πρώην συνεργάτη τους.

Ειδικότερα, Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης ζήτησαν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά, όσο και η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα και ο Αντώνης Κανάκης ως δημιουργός της, όπως αναφέρουν πληροφορίες του ANT1.

https://www.intronews.gr/10017-2-porn-revenge

Η πρώτη δήλωση on camera του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Την ίδια ώρα, κι ενώ οι μαρτυρίες διαδέχονται η μία την άλλη, οι κάμερες δεν θα μπορούσαν να μην τον «κυνηγήσουν» για μία δήλωση. Όπως κι έγινε. Συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής Tlive πλησίασε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά τις αποκαλύψεις εναντίον του, έξω από το σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που έφευγε μαζί με τη σύζυγό του, ενώ το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και τη δεύτερη φορά.

Η πρώτη αντίδραση; «Δεν θέλω να πω τίποτα. Ουδέν σχόλιο», ακούγεται να λέει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στον δημοσιογράφο, προτρέποντάς τον να φύγει, με τον παρουσιαστή να μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητό του και να απομακρύνεται.

«Για παρεξήγηση» έκανε λόγο το 2019

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι ο Στάθης Παναγιώτοπουλος, όπου το 2019 είχε διαρρεύσει το βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου με την σύντροφο του, υποστήριζε ότι πρόκειται απλώς για παρεξήγηση.

«Δεν αποδέχομαι την κατηγορία», είχε υποστηρίξει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, το 2019, στη μήνυση της πρώην συντρόφου του, για τη δημοσίευση βίντεο με προσωπικές τους στιγμές. «Δεν αποδέχομαι την κατηγορία, όλα είναι μια παρεξήγηση μεταξύ εμού και της μηνύτριας. Θα δώσω τα στοιχεία στο επόμενο στάδιο της ποινικής διαδικασίας», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.