Έχετε σίγουρα δει κάποιες φορές που στο Facebook μπορεί κάποιος να γράψει ότι «αισθάνεται … στην τοποθεσία τάδε». Μόνο αυτό δεν έγραψε η 29χρονη στη Βέροια που βρέθηκε το μωρό της νεκρό από πνιγμό στον Αλιάκμονα, αλλά δεδομένου ότι πόσταρε φωτογραφίες ξένου μωρού και το παρουσίαζε ως δικό της, δε θα μας ξάφνιαζε.

Τι θα μπορούσε να γράψει; Θα μπορούσε να γράψει ότι «αισθάνεται τυχερή στην τοποθεσία Βέροια», γιατί βίντεο από κάμερες ασφαλείας που διέρρευσε σήμερα, τη δείχνει να επισκέπτεται κατάστημα τυχερών παιχνιδιών λίγο μετά τον θάνατο του μωρού της. Για να γίνει πιο κατανοητό, είτε είναι αυτή η δολοφόνος είτε όχι, μόλις είχε χάσει το μωρό της και το πρώτο πράγμα που πήγε να κάνει, ήταν να παίξει τζόκερ ή κάτι άλλο, γιατί είχε σταθεί τυχερή που πέθανε το 11 μηνών βρέφος!

Στο βίντεο που δημοσίευσε το OPEN, η 29χρονη κατευθύνεται πρώτα στον χώρο που είναι το ταμείο για τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, ρωτάει πόσο κάνει ένα εισιτήριο, δεν αγοράζει και στη συνέχεια πηγαίνει για να δοκιμάσει την τύχη της.

Ο ψυχίατρος Νίκος Μωραΐτης υποστήριξε πως «Ο ψυχικός της κόσμος εκείνη τη στιγμή πρέπει είναι πάρα πολύ πολύπλοκος. Κατά την άποψη μου είναι ένας άτομο που είχε το γνώθι σαυτόν».

Η αστυνομία συνεχίζει με την ανάλυση του οπτικοακουστικού υλικού από κάμερες ασφαλείας και συνεχίζει τις ανακρίσεις και καταθέσεις, με τελευταία να είναι αυτή του οδηγού ταξί που πήρε η 29χρονη μετά τον θάνατο του παιδιού της. Ο οδηγός μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και έκανε λόγο για μια ψύχραιμη γυναίκα που δεν έδειχνε ίχνος ταραχής.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Απ΄αλλού φυλαγόμαστε, απ΄αλλού θα μας έρθει: Η μετάλλαξη στις ΗΠΑ είναι πιο ανησυχητική από της Κίνας

Το «χτύπημα» του Abramovich: Η κίνηση-ματ που έκανε πριν τη ρωσική εισβολή και έσωσε την περιουσία του

Μέχρι και οι Brexiters στο πλευρό μας: Ο Λόρδος Frost ζητάει να επιστραφούν τα Γλυπτά του Παρθενώνα στην Ελλάδα – Θέτει και 3 όρους