Μετά από  μια εβδομάδα γεμάτη αρνήσεις και κρυφτούλι, η 29χρονη μητέρα από τη Βέροια, που ήταν βασική ύποπτη για τη δολοφονία του 11 μηνών μωρού που πνίγηκε στον Αλιάκμονα, αποφάσισε να ομολογήσει πως ήταν εκείνη που το πέταξε στον ποταμό.

Κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης που διέταξε η εισαγγελία να γίνει σήμερα το πρωί, κι ενώ είχε περάσει μια εβδομάδα στην οποία η μητέρα ομολογούσε μόνο πως είχε αφήσει το μωρό της δίπλα στο ποτάμι και δεν το είχε σκοτώσει, η 29χρονη ζήτησει να αναιρέσει όσα είχε καταθέσει ως τώρα και ομολόγησε, πιθανώς καθ΄υπόδειξη του δικηγόρου της, πως αυτή έριξε το μωρό στο ποτάμι. «Θέλω να αλλάξω την κατάθεσή μου. Αυτά που σας είπα, δε συνέβησαν, εγώ έριξα το μωρό».

Δεν υποστήριξε όμως ότι το έπνιξε και το σκότωσε. Απλώς το άφησε. Γι΄αυτό και στη συνέχεια αρνήθηκε πως το μωρό της είναι νεκρό και υποστήριξε ότι της λένε ψέματα, γιατί αυτή το είχε ρίξει στο ποτάμι σε άλλο σημείο και το βρήκαν σε άλλη προβλήτα. «Δεν σας πιστεύω ότι το μωρό μου είναι νεκρό. Πώς είναι δυνατόν να το βρήκατε σε άλλη προβλήτα;»

Από δω και πέρα, η προσοχή στρέφεται στην ψυχιατρική εξέταση της 29χρονης από καθηγητή Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη και φυσικά στο πόρισμα, στο οποίο ποντάρει πολλά η υπεράσπισή της ώστε η 29χρονη να μην μπει στη φυλακή.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Τζανάκης για την σούπερ μεταδοτική υποπαραλλαγή ΧΒΒ.1.5: «Υπάρχει και στην Ελλάδα, απλά δεν την έχουμε εντοπίσει ακόμα»

Βραζιλία: Με πάνω από 1.200 συλλήψεις έληξε η εισβολή στο πρωθυπουργικό μέγαρο από τους μπολσοναριστές

Μία από τα ίδια ο Erdogan: «Όσο οι Έλληνες δεν μπλέκουν μαζί μας στο Αιγαίο, δεν θα μπλέκουμε κι εμείς μαζί τους» – Η απάντηση της Αθήνας