Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται, για ακόμη μια φορά, στο επίκεντρο, μετά και τη δημοσιοποίηση, χθες το μεσημέρι, των προσωπικών της δεδομένων, σχετικά με τον τιμοκατάλογο των υπηρεσίων της στο Instagram. Είναι προφανές πως είτε συμπαθεί κάποιος είτε αντιπαθεί την Ιωάννα Τούνη, τα προσωπικά της δεδομένα δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να βγουν στην επιφάνεια.

https://www.intronews.gr/5545-2-ioanna-touni-timokatalogos-instagram-influencer

Μετά το σούσουρο που έγινε στα κοινωνικά δίκτυα, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας, έσπευσε στη Γλυφάδα προκειμένου να εκμαιεύσει κάποιες παραπάνω πληροφορίες και δηλώσεις της ίδιας. Εκείνη αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας: «Μη με αρπάζεις, σε παρακαλώ πολύ. Αλήθεια, δε θέλω καμία ερώτηση, έχω βαρεθεί. Καμία ερώτηση, δεν έχω να πω τίποτα απολύτως».

Βέβαια, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής πως θα κινηθεί νομικά της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» που δημοσιοποίησε προσωπικό της μήνυμα στους ενδιαφερόμενους για συνεργασία. «Πρέπει να σου πω ότι είναι πολύ θυμωμένη και στεναχωρημένη. Θα σου πω τι είπαμε αφού έκλεισε η κάμερα. Είναι πολύ στεναχωρημένη, πολύ εκνευρισμένη, και η φράση την οποία συγκράτησα εγώ είναι ‘γιατί ρε παιδιά εμένα, γιατί πάλι εγώ;’. Θα κινηθεί νομικά», είπε χαρακτηριστικά.