Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr ο άνδρας έπεσε στη θάλασσα με το όχημά του αφού πρώτα είχε δεθεί για να μη μπορέσει να γλιτώσει. Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος του Ποσειδωνίου γύρω στις 13:00.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, του λιμενικού και της πυροσβεστικής, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μία γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο περιέγραψε στο thestival.gr καρέ καρέ τα όσα είδε.

«Είδαμε ένα αυτοκίνητο και μέσα έναν άνδρα γύρω στα 40 ετών. Μιλούσε στο τηλέφωνο και είπε “τώρα θα δεις”. Το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση, με ανοιχτό παράθυρο αλλά νομίζαμε ότι θα παρκάρει. Όταν γύρισα για να το δω ξανά, έπεσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στη θάλασσα. Καλέσαμε άμεσα την αστυνομία και την πυροσβεστική. Ήρθαν πολύ γρήγορα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν έναν ιερέα να του φωνάζει επανειλημμένα «αγόρι μου, γιατί; Για ποιο λόγο;», κι εκείνος να απαντά πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο αυτόχειρας έπασχε από καρκίνο.

Η επιχείρηση ανάσυρσης του αυτοκινήτου ξεκίνησε αμέσως αλλά δυστυχώς ο άνδρας ήταν νεκρός. Το αυτοκίνητο έβγαλε από τη θάλασσα ειδικό γερανοφόρο όχημα.