Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που κατηγορείται για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Ο ίδιος, μέσα από τις φυλακές, επιμένει ότι δεν έχει σχέση με τη δολοφονία, όπως αναφέρει το Mega, παρά το γεγονός ότι το φως της δημοσιότητας είδαν δύο νέα βίντεο που τον δείχνουν να κατευθύνεται με τα πόδια προς το σημείο της δολοφονίας, δύο μέρες μετά.

Δηλώνει αθώος ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός

Ο κατηγορούμενος στην ανακρίτρια ισχυρίστηκε ότι άφησε την Αναστάζια σε ταβέρνα προκειμένου να την παραλάβει ο σύντροφός της.

Αναστάζια

Όμως, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν σύντομα από τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων, ότι όχι μόνο δεν είχε αφήσει την κοπέλα στο σημείο όπου υπέδειξε, αλλά ότι την οδήγησε στον υγροβιότοπο στις Αλυκές, τη βίασε και στη συνέχεια την στραγγάλισε.

Επέστρεψε στο σπίτι του, πήρε σακούλες σκουπιδιών γυρνώντας ξανά στον τόπο του εγκλήματος, τύλιξε το άψυχο κορμί της και την έθαψε δίπλα από έναν θάμνο, εκεί όπου εντοπίστηκε 6 ημέρες μετά από δύο εθελόντριες της Πυροσβεστικής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

Ο δράστης πίστευε ότι είχε διαπράξει το τέλειο έγκλημα. Είχε ψάξει στο διαδίκτυο τρόπους για να διαγράψει από το κινητό του το στίγμα GPS που πρόδιδε τις κινήσεις του.