Ο πρόεδρος της κοινότητας Νεοχωρούδας στη Θεσσαλονίκη Χρήστος Σαραμούρτσης, περιγράφει στο ThessToday καρέ καρέ την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην κοινότητα σήμερα το μεσημέρι.

“Η 50χρονη κλάδευε τον κήπο της με ένα συνεργείο εργατών. Είχε αφήσει τις πόρτες της αυλής ανοιχτές για να διευκολύνει τις εργασίες. Τα άγρια σκυλιά του γείτονα για άγνωστο λόγο φτάσανε στην αυλή και έγινε το μοιραίο. Υποθέτουμε πως το συνεργείο δεν άκουσε κάτι επειδή όλοι φορούσαν ειδικά ακουστικά προστασίας για τα μηχανήματα κλαδέματος. Όταν την είδαν ήταν αργά. Μετά ήρθαν τρία ασθενοφόρα, η γυναίκα όμως είχε καταλήξει” αναφέρει ο κ. Σαραμούρτσης.

“Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από αυτό που συνέβη. Δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Όλη η κοινότητα είναι ανάστατη. Ήταν μητέρα δύο παιδιών η άτυχη γυναίκα” προσθέτει ο πρόεδρος της κοινότητας. “Δεν είχαμε ποτέ ξανά κάποιο παράπονο από κατοίκους για τα συγκεκριμένα σκυλιά ότι ήταν επιθετικά” καταλήγει ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γείτονας της 50χρονης και ιδιοκτήτης των άγριων σκυλιών έχει οδηγηθεί στο Α.Τ. Ωραιοκάστρου ενώ αυτή την ώρα δίνει εξηγήσεις στις αρχές.

Πηγή φωτογραφίας: Pixabay