Συγκινούν τα μηνύματα των συμμαθητών της 13χρονης Χαρίκλειας που παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από το όχημα ένος 32χρονου οδηγού στην Καλλιθέα.

Οι συμμαθητές της άφησαν λίγα λευκά, κόκκινα και ροζ τριαντάφυλλα στο προαύλιο του σχολείου τους.

Επιπλέον, ζωγράφισαν μια καρδούλα με δύο φτερά αγγέλου και ένα ουράνιο τόξο και έγραψαν: «Καλό δρόμο προς τον παράδεισο Χαρίκλεια».

Σε μια άλλη ζωγραφιά ένα λευκό περιστέρι κρατά ένα κλαδί ελιάς, ενώ το μήνυμα είναι το ίδιο σε σχεδόν όλες τις ζωγραφιές των μικρών συμμαθητών της. «8.5.2023 – Καλό Παράδεισο Χαρίκλεια. Δεν θα σε ξαναδούμε».

Την ίδια ώρα, στο διαδίκτυο οι κάτοικοι της περιοχής αποχαιρετούν το μικρό κορίτσι. Η μικρή Χαρίκλεια αγαπούσε τις τέχνες και τον αθλητισμό, και στο παρελθόν είχε πάρει μέρος σε αγώνες ρυθμικής, έχοντας μάλιστα κατακτήσει και μετάλλια.

Τα δραματικά δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση

Το φως της δημοσιότητας «βλέπει» βίντεο – ντοκουμέντο, μερικά δευτερόλεπτα πριν συμβεί το τροχαίο δυστύχημα στην Καλλιθέα στη συμβολή της Λ.Θησέως με την οδό Σπάρτης, στην Καλλιθέα.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το MEGA φαίνεται το αυτοκίνητο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα επί της λεωφόρου Θησέως. Υπενθυμίζεται ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακούργημα στον οδηγό του διερχόμενου οχήματος.

Χαρακτηριστική της σφοδρότητας είναι η αντίδραση γυναίκας που περνούσε από το σημείο. Μόλις αντιλήφθηκε ότι το όχημα παρέσυρε το ανήλικο κορίτσι, φαίνεται σοκαρισμένη να κρατά το πρόσωπό της.