Η Nike λανσάρει για να τιμήσει τη μεγάλη νίκη του MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA, τα «Giannis Immortality». Φέρουν ένα νέο χρώμα που ταιριάζει στην περίσταση και θυμίζει αρχαία Ελλάδα. Το παπούτσι είναι φτιαγμένο πάνω στο κλασικό λευκό και μαύρο, μαζί με τόνους μεταλλικού χρυσού για να τονίσει περαιτέρω το συνδυασμό χρωμάτων του πρωταθλήματος.

Το υφασμάτινο άνω μέρος διαθέτει κατά κύριο λόγο μια «άχρωμη» διάταξη που επιτρέπει να αλλάζουν οι αποχρώσεις στο φως, ενώ περιλαμβάνει ένα διαφανές με χρυσό διακριτό στο πλάι. Τα κορδόνια δένουν το ασπρόμαυρο μοτίβο του αθλητικού ενώ το λογότυπο “A” του MVP Antetokounmpo είναι εμφανές παράλληλα με τη φανέλα του αριθμού #34. Πρόσθετες μεταλλικές χρυσές πινελιές επισημαίνουν τις οπές ως τελική πινελιά στο παπούτσι.

Αν και δεν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη αναφορά στο πρωτάθλημα πάνω στα παπούτσια, το ηρωικό χρώμα τους που παραπέμπει στην μυθολογία, είναι μια ένδειξη ότι φτιάχτηκαν για την περίσταση αυτή. Τα Nike «Giannis Immortality» πρόκειται να κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος στην τιμή των 80 δολαρίων.