Στα δικαστήρια θα λύσει τις διαφορές του με εταιρεία που φτιάχνει κρεβάτια πολυτελείας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αξιώνοντας ως αποζημίωση ένα ποσό ύψους 95.391,65 δολαρίων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportico.com, ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς κατέθεσε μήνυση κατά της εταιρίας Maree, με τη μήνυσή του να έχει… διπλό χαρακτήρα, καθώς ο «Greek Freak» κατηγορεί τη συγκεκριμένη εταιρεία ότι χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες του χωρίς τη συγκατάθεσή του για δική της διαφήμιση στα social media και ταυτόχρονα ότι δεν παρέδωσε τέσσερα κρεβάτια στην Αθήνα, βάσει τη συμφωνίας που είχαν υπογράψει.

Συγκεκριμένα, τα τέσσερα κρεβάτια αποτελούνται από 43 εξαρτήματα και η πλευρά του Γιάννη Αντετοκούνμπο ισχυρίζεται ότι παρέλαβε μόλις τα 11 από αυτά.

Για παράδειγμα, το κεφαλάρι ενός κρεβατιού «δεν είχε τα απαραίτητα εξαρτήματα για να συνδεθεί σωστά με το υπόλοιπο πλαίσιο του κρεβατιού. Ένα άλλο είχε σκισμένο ύφασμα και λάθος βίδες, με αποτέλεσμα τα πηχάκια να μην εφαρμόζουν σωστά».

Ο Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του λένε ότι κάλεσαν την διευθύνουσα σύμβουλο και ιδρύτρια της εταιρείας, Ερικα Γκλίτον τουλάχιστον 20 φορές χωρίς αποτέλεσμα.

Από την πλευρά της η Maree, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναμένεται να απαντήσει στην καταγγελία και να αντικρούσει τους ισχυρισμούς του Αντετοκούνμπο.

Η εταιρεία θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι συμμορφώθηκε με το γράμμα της σύμβασης και ότι οι προσδοκίες του Αντετοκούνμπο ξεπέρασαν αυτό που στην πραγματικότητα προέβλεπε η σύμβαση.

Η Maree θα μπορούσε επίσης να ισχυριστεί ότι εφόσον ο Αντετοκούνμπο είναι δημόσιο πρόσωπο, έχει το δικαίωμα να δημοσιεύσει μια φωτογραφία του στο πλαίσιο ενός γεγονότος που αξίζει την είδηση – π.χ. οι Μπακς κέρδισαν τον τίτλο του NBA το 2021 – και ότι ήταν πελάτης.