Ο Διονύσης Τεμπονέρας ήρθε σήμερα σε έντονη διαφωνία με την Ματίνα Παγώνη σχετκικά με την ένταση που επικρατεί στα νοσοκομεία και γενικότερα στην διοίκηση στο ν τομέα της Υγείας.

«Εσείς γιατί δεν τα κάνατε; Θυμόσαστε πώς είχατε διορίσει διοικητές σε νοσοκομεία ή δεν θυμάστε; Τι να μου πείτε εσείς, εγώ τα ζούσα» είπε αρχικά η κυρία Παγώνη και συνέχισε σε υψηλούς τόνους: «όταν κρίνουμε να περιμένουμε τα το νομοσχέδιο να δούμε πώς θα γίνει και μετά να έχουμε κρίσεις και επικρίσεις».

Παρά την προσπάθεια του ο Διονύσης Τεμπονέρας να απαντήσει, η Ματίνα Παγώνη συνέχισε στους ίδιους τόνους: «σηκωθήκατε και φύγατε με 980 προκηρύξεις θέσεων που δεν κάνατε».

Όταν, δε, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «μου κάνει εντύπωση ότι επιστρέφετε το 2019 για να κάνετε κριτική», η Ματίνα Παγώνη απάντησε «έγιναν λάθη και τα λέμε, εσείς γιατί δεν τα φτιάξατε. Δεν μπορεί να κάνουμε κρίσεις χωρίς να λέμε τι κάνουμε εμείς».

«Δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι υπάρχει μια κυβέρνηση εδώ και 4,5 χρόνια» είπε από την πλευρά του ο Διονύσης Τεμπονέρας με την Ματίνα Παγώνη να επιμένει «εσείς τι κάνατε;», το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να λέει «μπορούμε να το συζητήσουμε διεξοδικά» και την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ να κλείνει την κόντρα με τη φράση «το συζητάμε και δεν απαντάτε».

Δείτε το βίντεο της αντιπαράθεσης Τεμπονέρα με την Ματίνα Παγώνη