Μόνο ανατριχίλα προκαλούν τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες (20/7) στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. Πριν από λίγο βρέθηκε νεκρός ένας 64χρονος άνδρας μέσα στο διαμέρισμά του. Ωστόσο αυτό που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση ήταν το γεγονός πως σε τοίχο του σπιτιού του κάποιος είχε γράψει «παιδεραστής 1»!

Είναι ακόμη πολύ νωρίς να ξεκαθαριστεί το τι μπορεί να σημαίνει η επιγραφή «παιδεραστής 1». Πολλές εικασίες μπορούν να γίνουν ωστόσο είναι ακόμη νωρίς να γίνει οποιαδήποτε εκτίμηση.

παιδεραστής 1

Ήταν ο 29χρονος που έγραψε «παιδεραστής 1»;

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Πριν από λίγο ένας 29χρονος εμφανίστηκε στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης και ισχυρίστηκε πως ήταν εκείνος που δολοφόνησε τον 64χρονο, χωρίς να δώσει άλλες πληροφορίες σχετικά με την επιγραφή «παιδεραστής 1».

Φέρεται να υπέδειξε το διαμέρισμα του θύματος επί της οδού Καζαντζάκη στη Μενεμένη, ενώ οι Αρχές διαπίστωσαν πως το θύμα είχε ουσιαστικά σφαχτεί από τον θύτη. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο 29χρονος έφτασε στην Αστυνομία με το μηχανάκι του θύματος!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thestival.gr, ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε δεμένος από τον λαιμό και φέρει αρκετά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο ίδιο σημείο.

Παιδεραστής 1

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, 29χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία σε βάρος 64χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες σήμερα (20-07-2023) ο 29χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης όπου ομολόγησε διάπραξη ανθρωποκτονίας και καθ’ υπόδειξή του εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην περιοχή της Μενεμένης νεκρός ο 64χρονος, ο οποίος έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο, καθώς και πολλαπλές εκχυμώσεις στην κεφαλή.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση και φωτογράφηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Photo credits: thestival.gr