Λένε ότι η τρέλα πάει στα βουνά αλλά τελικά πάει και στους ανθρώπους… Η αστυνομία στο Μέριλαντ προχώρησε στην σύλληψη ενός 38χρονου, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό πυροβόλησε θανάσιμα τον συγκάτοικό του μετά από μια διαμάχη για το τηλεκοντρόλ.

Όπως φαίνεται Ο 38χρονος Richard Bennaugh, κατηγορήθηκε για τον θάνατο του 27χρονου Domonique Scott Hayes την περασμένη εβδομάδα, με την αστυνομία να αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το νεκρό σε ένα σπίτι που είχαν σημειωθεί πυροβολισμοί. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος».

Σύμφωνα με την κατάθεσή του 38χρονου δράστη, καθόταν στον καναπέ και τον είχε πάρει ο ύπνος, αλλά τον ξύπνησε ο συγκάτοικός του που ήταν στην κουζίνα και έκανε φασαρία επιχειρώντας να του επιτεθεί με μαχαίρι.

Λίγο αργότερα ο 27χρονος τον ρώτησε που ήταν το τηλεκοντρόλ, αλλά 38χρονος τον αγνόησε. Ο δράστης είπε ότι κάποια στιγμή είδε τον συγκάτοικό του να κρατά δύο μαχαίρια. Τότε άρπαξε το όπλο του και άρχισε να πυροβολεί. Μετά το περιστατικό απλά πήγε για ύπνο.

Ο δράστης λέει ότι δεν είχε ιδέα πως σκότωσε τον συγκάτοικό του. Για αυτό το λόγο την επόμενη φορά που θα σας ζητήσει ο συγκάτοικός σας κάτι, καλό θα ήταν να του απαντήσετε ή αν δεν έχετε σκοπό να κάνετε καλό θα ήταν να να έχετε φροντίσει αν κρύψετε όλα τα μαχαίρια από το σπίτι!

*Photo Credits: Shutterstock