Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Πέτρος Φιλιππίδης, έχει καταδικασθεί σε 8 έτη κάθειρξης για τις δύο απόπειρες βιασμού. Στον 60χρονο δόθηκε αναστολή στην έφεση, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισής του κάθε πρώτη του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Εντούποις, όπως μεταδόθηκε την Τετάρτη (05/04), προκύπτει μυστήριο με τον πραγματικό τόπο διαμονής του αφού, σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive» του ALPHA, δεν τον έχει δει κάποιος στη διεύθυνση κατοικίας που έχει δηλωθεί στις Αρχές.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος του ALPHA, Ρένα Κουβελιώτη, ανέφερε: «Μας προξενεί εντύπωση ότι κανένας ένοικος της πολυκατοικίας δεν έτυχε να δει ούτε τον ίδιο ούτε την σύζυγό του και ούτε τον γιο του. Επίσης, η διαχειρίστρια απάντησε ότι δεν έχει ιδέα. Δύο είναι τα ενδεχόμενα: Είτε να μένει εδώ ο Πέτρος Φιλιππίδης και να έχει ζητήσει άκρα μυστικότητα για να μην διαρρεύσει η διεύθυνση είτε να μην μένει εδώ και να δήλωσε μια διεύθυνση στις Αρχές. Το δεύτερο είναι ποινικά κολάσιμο».

Ακόμα, η ίδια συμπλήρωσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Εντύπωση προκαλεί ότι παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τα μεσάνυχτα και όχι το πρωί, όπως πηγαίνουν κανονικά οι καταδικασθέντες. Δεν πήγε σε ώρες γραφείου, αλλά μεσάνυχτα».