Η Ιφιγένεια Μήτσκα ήταν ένα από τα 57 θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στον θεσσαλικό κάμπο με την αδελφή της, Χριστίνα, να μιλάει σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό» του ANT1.

«Δυστυχώς θρηνούμε ακόμη για την Ιφιγένεια και δεν θα σταματήσουμε να θρηνούμε. Ως οικογένεια αυτό που ζητάμε είναι να τιμωρηθούν όλοι για να δικαιωθεί η ψυχή της Ιφιγένειας, να ηρεμήσει. Το κενό της δεν το καλύπτει τίποτα, δυστυχώς. Θα τη θυμόμαστε.

Η Ιφιγένεια ήταν το πιο γλυκό χαμόγελο των Γιαννιτσών. Είχαμε έναν χρόνο διαφορά. Έχω ακόμα έναν αδελφό. Για το δυστύχημα μάθαμε από τον αδελφό του συντρόφου της Ιφιγένειας μία ώρα μετά. Μας είπε ότι το τρένο όπου βρίσκονταν η Ιφιγένεια και ο σύντροφός της εκτροχιάστηκε, ότι έμαθε τα νέα για τον αδελφό του, αλλά για την Ιφιγένεια δεν ήξερε και την ψάχνουν.

Η ζωή μας δεν έχει αλλάξει, πονάει πολύ. Το μόνο που μας δίνει χαμόγελο είναι η μπέμπα (σ.σ.: το δύο μηνών μωρό που έχει η Χριστίνα), την οποία θα βαφτίσουμε “Ιφιγένεια”» δήλωσε η Χριστίνα Μήτσκα, ενώ ερωτηθείσα για την αποζημίωση που ανακοινώθηκε ότι θα δοθεί δήλωσε: «Τι να τα κάνουμε; Φέρνουν την Ιφιγένεια πίσω; Όχι, τι να τα κάνω; Δεν καλύπτουν τίποτα».