Για τον άδικο χαμό του αδελφού της που ήταν επιβάτης στην μοιραία διαδρομή των Τεμπών, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» η Κατερίνα Βουτσινά. Η ίδια περιέγραψε τις σοκαριστικές στιγμές που βίωσε ενώ περίμενε να ενημερωθεί για την τύχη του αδελφού της.

Η Κατερίνα Βουτσινά, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στη στιγμή που περίμεναν συγγενείς σε ένα αμφιθέατρο προκειμένου να τους πουν πως οι δικοί τους άνθρωποι είχαν διαμελιστεί. Η ίδια στο άκουσμα αυτής της τραγωδίας, δήλωσε, πως το μόνο που έκανε ήταν να κλάψει βουβά κρύβοντας το πρόσωπό της με ένα καπέλο που φορούσε.

«Στο δεύτερο «επεισόδιο» μάζωξης στο αμφιθέατρο είχαν έρθει και εθελοντικά ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί για να μας βοηθήσουν. Ο λόγος που η δεύτερη μάζωξη και η ενημέρωση είχε να κάνει με το ότι οι αρτιμελείς σοροί είχαν φύγει και όσοι είμαστε μέσα στο αμφιθέατρο αναφερόμαστε για διαμελισμένα πτώματα.

«Ήρθαν κάποιοι αστυνομικοί οι οποίοι έκλαιγαν για μένα»

Φόραγα ένα καπέλο. Όταν μας είπαν ότι όλοι εμείς οι άνθρωποι στο αμφιθέατρο αναφερόμαστε για διαμελισμό των δικών μας ανθρώπων, το μόνο που έκανα ήταν να χαμηλώσω το καπέλο και χωρίς να φωνάξω, να εξωτερικεύσω αυτά που αισθανόμουν, ήρθε μια κοπέλα δίπλα μου της οποία το κλάμα και οι λυγμοί ακούστηκαν σε όλο το αμφιθέατρο. Αυτούς τους ανθρώπους που είχαν έρθει για να μας βοηθήσουν, δεν τους είχαν ενημερώσει τι ακριβώς θα ακούσουμε εμείς.

Όταν πήγα στον χώρο για να παραλάβω τη σορό του αδελφού μου, ήρθαν κάποιοι αστυνομικοί οι οποίοι έκλαιγαν για μένα, γιατί απλά δεν εξωτερίκευσα τίποτα, παρά ένα χαμηλωμένο καπέλο», εξομολογήθηκε.