Μία επίγεια Κόλαση έζησαν οι επιβάτες του τρένου IC62, που συγκρούστηκε με επιβατική αμαξοστοιχία στα Τέμπη πριν από μια εβδομάδα. Από το σιδηροδρομικό δυστύχημα πέθαναν τουλάχιστον 57 άνθρωποι, αλλά πολλοί άλλοι διεσώθησαν χάρη στην αυτοθυσία των συνεπιβατών τους.

Ο λόγος για ένα κορίτσι που σώθηκε από την κόλαση του τρένου στα Τέμπη με τη βοήθεια ενός αγοριού. Και τώρα η Ευγενία αναζητά τον Μιχάλη για να του πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

Την είδηση έκανε γνωστή, την Πέμπτη (02/03), η δημοσιογράφος του ALPHA, Βιβή Μπουγιούρα, που συμμετείχε στην προσπάθεια της 25χρονης να βρει τον 20χρονο σωτήρα της.

«Έπειτα από ρεπορτάζ και προσωπική επαφή με την Ευγενία -επιβάτιδα ετών 25 -κάνει έκκληση να βρει τον Μιχάλη (κίτρινο φούτερ). Την έσωσε μέσα από το “καταραμένο”» τρένο. Να του πει ότι τον ευχαριστεί από τα βάθη της καρδιάς της που της είπε “πάτα πάνω μου να βγεις”».

Η ανάρτηση της δημοσιογράφου έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να συμφωνούν πως ο 20χρονος ήρωας της Ευγενίας αλλά και άλλων ανθρώπων είναι ο Μιχάλης Κλάψης από τους Λειψούς, που δεν έσωσε μόνο εκείνη, αλλά πολλούς ακόμα ανθρώπους. 

Μάλιστα, μίλησε για τις τραγικές στιγμές και πώς κατάφερε να απεγκλωβίσει κάποιους από τους συνεπιβάτες του.