Σοκάρουν τα στοιχεία ότι ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη στη Θεσσαλονίκη, καθώς αυτός είχε κατηγορηθεί το 2016 για βιασμό, ενώ το 2010 είχε συλληφθεί για απόπειρα ληστείας μιας μοτοσικλέτας στην Αλεξανδρούπολη.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τον 37χρονο, του οποίου τα σκυλιά επιτέθηκαν στην 50χρονη Ελισάβετ στη Νεοχώρουδα Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με αναφορές του Mega, ο άνδρας έχει ένα εκτεταμένο ποινικό παρελθόν. Το 2010 συνελήφθη για απόπειρα ληστείας μοτοσικλέτας στην Αλεξανδρούπολη.

Πέντε χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 2015, εισέβαλε σε πολυκατοικία και ενοχλητικά συμπεριφέρθηκε μπροστά σε μια 20χρονη φοιτήτρια, κατηγορούμενος για πρόκληση σκανδάλου με ακατάλληλες πράξεις. Την ίδια χρονιά, αντιμετώπισε παρόμοιες κατηγορίες, ξανά στην Αλεξανδρούπολη, εις βάρος μιας άλλης γυναίκας.

Το 2016 προσπάθησε να βιάσει την 20χρονη φοιτήτρια, η οποία είχε δεχθεί επίθεση τον Οκτώβριο του 2015. Η φοιτήτρια κατήγγειλε τον άνδρα, και η υπόθεση οδήγησε στα δικαστήρια.

«Η απόπειρα βιασμού σε βάρος μου έγινε το 2016. Ήμουν φοιτήτρια στην Κομοτηνή. Πάλεψα μαζί του και στάθηκα τυχερή, γιατί βρέθηκε ένα παιδί εκείνη την ώρα στο σημείο, εκείνος τρομοκρατήθηκε και έφυγε», είπε η φοιτήτρια στο Mega και πρόσθεσε: «Μάλιστα, ένας αστυνομικός τότε μου είχε πει ότι είχαν γίνει άλλες 6-7 επιθέσεις από εκείνον, αλλά τα κορίτσια δεν τον είχαν καταγγείλει. Έμενα στην Αλεξανδρούπολη τότε. Συνήθιζε να βγαίνει στην Κομοτηνή, γιατί εκεί είχε πολλές φοιτήτριες. Τότε είχε υποστηρίξει ότι τον είχα καλέσει σπίτι μου. Βρέθηκε, όμως, βίντεο που έδειχνε ότι με ακολουθούσε επί ώρα».

Photo credits: Shutterstock