Κάτω από τα ραντάρ πέρασε υπό μυστηριώδεις συνθήκες ο επίσης μυστηριώδης και απρόσμενος θάνατος μίας 33χρονης γυναίκας, η οποία ήταν καλεσμένη με μία φίλη της σε πολυτελή βίλα γνωστού επιχειρηματία.

Πρόκειται για μία γυναίκα από την Πολωνία, η οποία μαζί με τη φίλη της επισκέφτηκαν το εντυπωσιακό σπίτι του επιχειρηματία στην περιοχή της Βουλιαγμένης, το βράδυ της 22ης Μαρτίου, ξημερώματα 23ης.

Την υπόθεση φέρνει στην επιφάνεια η δικαστική συντάκτρια του ieidiseis.gr, Μαίρη Μπενέα, στο οποίο δημοσίευμα καταγράφει πως την υπόθεση έχουν αναλάβει οι αστυνομικές Αρχές, που μάλιστα έχουν παραγγείλει ιατροδικαστική εξέταση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 33χρονη ήταν γνωστή με τον επιχειρηματία, τον οποίον είχε γνωρίσει σε Κέντρο Αποτοξίνωσης Αλκοολικών στην Ισπανία. Η γυναίκα περιγράφεται ως εντυπωσιακά ψηλή, γύρω στο 1.80 και εύσωμη. Η ακριβής ώρα θανάτου δεν φαίνεται να έχει εξακριβωθεί, καθώς οι φίλοι της την εντόπισαν το πρωί της 23ης Μαρτίου, χωρίς τις αισθήσεις της.

Ενημερώθηκαν οι γονείς της εκλιπούσας οι οποίοι έφτασαν από την Πολωνία για να παραλάβει τη σορό της, κάτι που θα γίνει μετά την περαίωση της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Το δημοσίευμα επικαλείται δικηγόρο, που διόρισε η οικογένεια της 33χρονης, ο οποίος αναφέρει πως η κοπέλα δεν έπαιρνε ναρκωτικά, αλλά έπινε μόνον αλκοόλ.

Παραμένει άγνωστο τι έχει καταθέσει στην προανάκριση η φίλη της 33χρονης. Οι αστυνομικές Αρχές τηρούν σιγήν ιχθύος για το περιστατικό.